ENLIGHTS home

de meest krachtige 4.5 daagse live-online training voor vrouwelijk leiderschap

Wat zou er gebeuren als jij écht verbindt?

Hoe reageren je kinderen?
Hoe hard werk je dan nog in je business?
Of voor je baas?
Wat gebeurt er in je relatie?
Hoe functioneert je team?

Voel je het? Hier begint het pas

Het is bizar wat 5 dagen Enlights doen. De eerste dagen waren pittig, je kunt niet voor jezelf weglopen in een groep. De veiligheid die Mariska weet te brengen in een groep is bewonderingswaardig, waardoor maskers kunnen afvallen. Er ontstond een verbinding in de groep en een krachtveld dat voor diepgaande tranformaties zorgde. Dit zou ik iedere vrouw gunnen.

– Debbie Dreessen
Praktijk bewust in verbinding

Wauw, als jij op zoek bent naar thuis komen bij jezelf dan is Mariska jou begeleidster. Na 1,5 individueel traject nu mee geweest op een 5-daagse. Zelf aan de slag met jou onder warme en invoelende begeleiding maar het is niet voor mietjes want wat kom je jezelf tegen! En juist dat is heel waardevol. Ga er voor! Ik ben heel blij met deze begeleiding en groep heb na een heftige burnout mezelf echt bij elkaar leren pakken en accepteren.

– Sascha Tepper

Het werken met Mariska in de afgelopen jaren heeft me zo ontzettend veel geholpen bij waar ik nu ben in het leven.
Ze biedt veiligheid terwijl ze met haar kennis, kunde en ervaring veel inzicht brengt. Je leert zo je eigen systeem kennen en reguleren zodat je er altijd mee kunt werken in het dagelijks leven en in je werk, overal eigenlijk.
Mijn dank is groot en ik zou iedereen haar begeleiding aanraden.

– Janine Douwes
 Water in leven

JE POSITIE

Vrouwelijk leiderschap gaat over het op een hele natuurlijke manier innemen van je plek als leider zonder dat je er hard voor hoeft te werken of verdienen.

“Feel your position”

VOELEN

Je voelende vermogen ontwikkelen is essentieel om vanuit een plek van authenticiteit en draagkracht te leiden. Hoe anders kun je je authenticiteit uitdragen?

“The courage to be with yourself”

EIGEN RUIMTE

Jouw eigen ruimte bepaalt hoeveel impact én hoe krachtig jouw leiderschap is. Vanuit deze plek wordt je van nature gevolgd. Of het nu je kinderen zijn, je groep of je team.

“Empowered leaders empower others”

Je leiderschap met verbinding ijzersterk maken

en wordt de vrouw die vertrouwt

Als je dit leest is dit de uitnodiging voor jou om als vrouw zachte kracht te ontwikkelen. Om de verbinding te maken met je bestaansrecht, veiligheid en eigenwaarde. Zodat je leeft ipv overleeft. En je kinderen, bedrijf, team, relatie en gezondheid x10 kunnen gaan. Als je voelt dat er zoveel meer inzit, in jou wat er nu niet uit komt. Wat je terugziet in je ambities, je kinderen en je relatie.

Jouw verantwoordelijkheid en missie is groot. Dat voel je in je tenen. Door je ambitie heb je een adrenaline gedreven aansturing waardoor je vaak ‘aan’staat wat ten koste gaat van wat je te geven hebt. En desondanks geef je nog steeds veel. Je hebt een heel sterk gevoel en juist op dat gevoel neem je vaak beslissingen. Je ondernemende vuur is aanstekelijk en toch!, toch voel je dat er meer mogelijk is. Dat je voor doorbraken staat. Je weet alleen niet wat of hoe.

Jouw goud, jouw kwaliteiten en talenten, komen ongelooflijk veel beter in het licht te staan als je de diepe ervaring van verbinding in de mastertraining hebt omdat jij niet meer afwijkt van wat je voelt.

Laat dit de uitnodiging zijn om ALL-IN te gaan

Dit is een all-in  LIVE ONLINE mastertraining. De commitment die jij hier aangaat, thuis en een praktijkdag op locatie waarborgt je succes én geluk. Wat je hier komt doen is de diepste laag van leiderschap ontwikkelen. De laag die iedereen kent maar te weinig benoemt: Het voelende vermogen. Daar waar alle non-verbale communicatie plaatsvindt. In jezelf, in je team, je relatie, je kinderen, klas of groep. Je stapt in het proces van verbinding die centraal staat waardoor het een snelkookpan voor je leiderschap wordt en daarmee voor alle facetten in je leven.

Met deze commitment en vertrouwen waar je je op richt krijg je een diep gevoel van veiligheid en vertrouwen. Een echte verbinding is voelbaar voor iedereen die jij aanstuurt of begeleid. Hetgene wat je nodig hebt is commitment, overgave en moed om deze mastertraining en a way of life te omarmen.

 

Wat zou dat voor jou betekenen als jij ALL-IN gaat en je gronding mastert en verbindt?

 • Voor je gezondheid?
 • Je omzet?
 • Je klant
 • Je team
 • Je groep/klas
 • Je relatie
 • Of je gezin?

Leiderschap is meer dan een titel. Het is het voorleven van een verbinding in zachte kracht en zonder veel woorden aan te hoeven sturen. Het is de dynamiek tussen jou en de ander en jouw energie is allesbepalend in het succes daarvan.

  Enlights

  Jouw energie is allesbepalend voor de verbinding met je kinderen. Het succes van je bedrijf, team of carriere, én je relatie.

  Na de diepe ervaring van enlights:

  Heb je gevoeld hoe het is om de “controle” over jezelf en de omgeving vanuit een kalme en diepe verbinding met jezelf te hebben en nooit meer anders te willen

  Kun je een ruimte binnenstappen en exact voelen wat er speelt, je invloed integer inzetten om op een juiste voelbare en gedragen manier vorm te geven

  Weet je wat je moet doen om overvloed te creeren op het gebied van geld, rust en vervulling

  Ben je in staat om veiligheid en vertrouwen te creëren voor je bedrijf, groep, klas, team of gezin waardoor er openheid en samenwerking ontstaat 

  Heb je de vaardigheden om verlichting te brengen in zware momenten of situaties en daarmee voor je team, klant, groep of gezin

  Heb je een sterke voelbare positie zonder machtsvertoon, ook naar de lagen boven je

  Ervaar je weer een nieuw level van authenticiteit en daarmee zichtbaarheid naar de omgeving waardoor je niet meer om je heen kunt

  Neem je eigen ruimte in plaats van hem willen krijgen zodat je het team of de groep kunt dragen

  Ken je je vrouwelijke energie en kunt ermee verbinden

  Weet je hoe vanuit verbinding leiding geeft en neemt en wil je nooit meer anders

  Zal je merken dat door jouw verbinding je team next level empowered wordt en dat zie je direct terug in de samenwerking

  Kun je vanuit zuiverheid en balans marketing en sales strategieën ontwikkelen waardoor je een magneet wordt voor de juiste klant

  Ontwikkel je een loepzuivere en krachtige intuÏtie zodat je precies kunt voelen wat de volgende stap zal zijn voor het bedrijf, team of je groep

  Dit is nog maar een kleine greep uit alle resultaten die je behaalt met ENLIGHTS

  Ik werd getriggerd door de teksten van Mariska op Instagram. En toen ze kwam met het programma Enlights, voelde ik dat dit voor mij was bestemd. Ontwikkelen in mijn eigen leiderschap, dat is wat ik wilde. Voelen wat nodig is, besluiten nemen die kloppen, mijn vrouwelijke energie voelen. Na de afgelopen 5-daagse kan ik alleen maar zeggen dat ik het juiste besluit heb genomen en nu al onwijs veel geleerd heb. Ik gun dit iedereen!!

  – Verina Lim
  HR adviseur

  Voor een wetenschappelijk onderbouwd iemand is Enlights op een bepaalde manier ‘een ver van mijn bed show’. En toch trok het mij, ik voelde die training moet ik doen. Met alleen het hoofd red ik het niet.. (wat ironisch is, is dat ik dat in mijn werk ook niet doe 😂). Door enlights, ging ik meer zakken kom ik weer dichter bij mijzelf, het stuk wat dicht was door hard te werken en coping strategieën kan meer zakken en meer met elkaar integreren waardoor ik mij weer completer voel. Dus wat brengt enlights mij tot nu toe? Zachtheid, veiligheid en zakken. Waardoor er meer rust is.
  En dat wetenschappelijke brein is ook gerust, want als therapeut zie ik zoveel verschillende verklaringen en ik zie psychologische theorieën.. dank Mariska, ik kijk uit naar de rest van Enlights.

  – Shanna Duits
  Eigenaar samenzwaluwen.nl – orthopedagoog-generalist

  Volgens mij komt de review niet uit mijn pen omdat ik gewoon niet kan omschrijven wat het voor mij doet. Elk woord slaat de impact dood. Doet geen eer aan de beleving en ervaring. Taal schiet werkelijk te kort in deze. Het haalt de werkelijke benadering niet.Enige wat ik kan zeggen: beleef het en je leven zal niet meer hetzelfde zijn, verwacht wonderen, laat je verwonderen en ervaar.

  Enough said 

  – J.
   Adviseur Digitaal burgerschap

  De magie van leiding vanuit verbinding

  De diepe ervaringen van verbinden met je positie, authenticiteit en eigen ruimte brengt je bij je kwaliteit die je uitdraagt vanuit je vrouwelijke energie en vertrouwen. En precies dát werkt als een expander van je leiderschap

  Ik weet dat tijd jouw grootste vijand is, maar als je haar toelaat wordt zij je grootste vriend

  – mariska van der hiele

  Why?

  Als ik de rest van mijn leven vrouwen kan leren hoe ze zich weer veilig voelen na eeuwen van onveiligheid, is mijn missie in dit leven vervuld

  Het is mijn missie geworden om vrouwen, na eeuwen aan onveiligheid, gebrek aan gewoon ‘zijn’ en grenzen die niet te voelen zijn dát te laten ervaren. Want er is maar 1 uitkomst mogelijk als ze blijft overleven en dat is burnout, depressie en kluizenaren. En dat brengt weer gezondheidsklachten met zich mee zeker richting de overgang of tijdens. Want hoe ontwikkel je je talenten en kwaliteiten als ondernemende vrouw als de onveiligheid zo groot is en je burnout of grensoverschrijdend gedrag

  Iedere vrouw die op mijn pad komt en de ervaring van verbinding heeft, gaat als een speer. Want de regie en de aansturing van het leven, de kinderen, bedrijf, van de groep of team wordt gevoed door vertrouwen. Dit is mijn goud. En is gegarandeerd succes. De openheid, de samenwerking en de resultaten gaan door het dak!

  In deze mastertraining ga je ALL-IN voor verbinding. Zonder veel afleiding en een deep dive. Ik weet dat tijd jouw grootste vijand is, maar als je haar toelaat wordt zij je grootste vriend

  Over Mariska

  Je hoort jezelf niet weg te geven als ondernemende en ambitieuze vrouw. Als moeder. Als vrouw-van. Je loopt ontzettend leeg als je het wel doet. Je doet het omdat je niet gelooft dat het ooit goed genoeg is, dat je mag zijn wie je bent of omdat je je schuldig voelt als je dan voor je zelf kiest, wat logisch is!

  Dat is wel wat ik deed en had nog maar één wens: rust. Een vangnet zijn voor mijn kinderen, verbinding in mijn relatie, genoeg geld op de bank, de leukste klanten en een goede gezondheid.

  Ik probeerde het door hard te werken in mijn bedrijf. Maar dat leverde weinig op. Nog een bedrijf ernaast en een baan, nog steeds weinig. Ik probeerde lief te zijn voor de kinderen en werd toch veel te boos. Mijn huwelijk klapte na 6 maanden en mijn bankrekening liep leeg.
  Ik voelde me een falende vrouw.
  Alles glipte uit mn handen wat me angstig en alleen maakte. Ik kreeg onrust en een nog voller hoofd.
  Wat ik ècht ècht nodig had was iemand die het voorleefde. Mij daarin begeleidde. En me steunde als ik t niet meer zag zitten.

  Ik ben Mariska van der Hiele, 1981, moeder van drie pubers, 22 jaar ondernemer, een doorgewinterde docent, grondingstherapeut en mastertrainer vrouweijk leiderschap. Door 12 jaar ervaring als trainer, docent en therapeut, 1:1 en in groepen, heb ik geleerd dat ALLE antwoorden in je onderneming, leiderschap, moederschap, relatie en geldzaken, in drie grote levensthema’s aanwezig zijn. En door ondernemende en ambitieuze vrouwen te begeleiden naar veiligheid, gronding en verbinding door vrouwelijk leiderschap was succes onvermijdelijk.

  Dat is mijn goud.
  Want zelf ben ik van adhd’er, ptss’er en meest onrustige volle hoofd dat je maar kan bedenken naar rust gegroeid waardoor ik me kalm voel, emotioneel er kan zijn voor mijn kinderen, genoeg geld op de bank, de aller allerleukste cliënten én studenten, en gezond.
  Wanneer het dus neerkomt op succes op AL deze vlakken ben ik degene waar je moet zijn, want dan weet je zeker dat je rust krijgt en daardoor succes

  Je kunt niet bedenken wat er ontstaat

  – Mariska van der Hiele – 

  Leer alles over bestaansrecht, veiligheid en eigenwaarde door vrouwelijk leiderschap: de kracht van zachtheid

  In deze mastertraining ga je leren hoe je de basis van vrouwelijk leiderschap mastert. De ecstatische opwaartse energie waardoor je in je hoofd zit, met moeite beslissingen neemt, je bedrijf niet stroomt, je vaker schreeuwt tegen je kind dan je wilt, geen verbinding ervaart in je relatie en je omzet mist, leer je om te kalmeren. Je dooroopt alle fases die nodig zijn om het leiderschap vanuit verbinding volledig te masteren namelijk:

  • Ecstatische energie
  • Kalmte
  • Overgave
  • Stabiliteit

  Door jezelf te omringen met ondernemende & ambitieuze vrouwen, waar verbinding centraal staan kun je de diepte ingaan in je gronding op een veilige manier ontzettend krachtig maken waardoor je door je integriteit, zuiverheid en verbinding heel makkelijk en fijn wordt om te volgen

  Positionering autheniciteit en eigen ruimte

  Alle dagen ga je door werkmeditaties, diepe meditatieve,- en praktische oefeningen een stevig fundament leggen vanuit gronding. Een bedrijf is niks zonder een heel goed, stevig fundament van een ijzersterke positie, authenticiteit die geademt wordt en eigen ruimte die voelbaar is. Dit komt voort uit stucturele gronding die bestaat uit: bestaansrecht, veiligheid en eigenwaarde. Gronden zorgt voor een exponentiële groei omdat jij staat als een huis. Je creëert vertrouwen en veiligheid waardoor je bedrijf, je team, klas of groep floreert en samenwerkt. En dat zie je terug in de cijfers omdat je dán blijvend resultaat zult behalen omdat je uit een andere (kennis)bron tapt dan je hoofd namelijk: het voelende vermogen

  intuïtieve wijsheid

  Door alle dagen heen leer je om je intuitie zuiver te gebruiken. Gerichte oefeningen om deze energiebanen schoon te maken waardoor je hoofd gaat samenwerken met het lichaam. Je hoofd zit vol met energiebronnen en banen en hoe schoner hoe meer leiding vanuit rust, beslissingskracht en sterke intuïtie.

  Door het trainen van je voelende vermogen ga je je lichter voelen door een ontzettend sterke kalme geest waardoor de leiding kan voortkomen uit verbinding.

  Je intuïtie wordt zuiver en sterk waardoor je de groepsdynamiek vanuit helderheid en integriteit kunt beïnvloeden

  De inspiratie is een bron waar je veel makkelijker op “af kunt stemmen”  en beslissingen uit kunt nemen zonder dat het een raket is die afgeschoten wordt hopende dat je een keer landt zonder brokstukken en in die tussenfase moet leiden.

  Je gezin vaart hier op mee. Direct.

  You’re in?

  ENLIGHTS 

  Home: Live online

   €100 korting bij eenmalige betaling:
  Van €675: voor 575 euro ex btw

  incl. btw 695,75 euro

  Deelbetaling:
  3  x 225 euro ex btw

  incl. btw 272,25 euro

  +! wanneer gewenst: €1000 korting icm 1:1 half jaar
  N

  Voor nu slechts 12 plekken beschikbaar

  N

  4.5 dag live online mastertraining

  N

  Incl lesmateriaal

  N

  Incl lunch tijdens trainingsdag

  N

  Tijdelijke whattsapp groep tot en met de training

  ALL-IN

  Grounds: master je verbinding 

  €200 korting bij eenmalige betaling
  2147 euro exl btw 

  incl btw 2598 euro

  Deelbetaling:
  Of
  9  x 261 ex btw

  incl btw 316

  N

  Fase 1 675,- (ex korting van €100 bij eenmalige betaling)

  N

  Fase 2 997,- excl

  N

  Fase 3 675,- (ex korting van €100 bij eenmalige betaling)

  *De mastertraining is te volgen via de online meditatiezaal. Je traint je aandacht 5 uur per dag gezamelijk met de groep. De praktijkdag is in Nieuwkerk (Poppel) net over de grens op een prachtige bosrijke omgeving waarbij je toe gaat passen wat je hebt getrained

  Praktisch: 
  Blokkeer je agenda op deze tijden: 7.00, 9.00, 11.00 15.00 17.00 live q and a en 20.00 laatste sessie

  Alleen jij kunt die leiding nemen en vanuit verbinding en vertrouwen regie nemen. Je leiderschap en daarmee kinderen, je relatie, je bedrijf, je team of groep vertrouwen bieden

  – mariska van der hiele

  Dankbaar, dat is wat ik ben voor de training. Voor Mariska in m’n leven, voor de prachtige plek voor de fijne mensen om me heen. Voor de inzichten en het vertrouwen in mezelf dat ik heb gekregen.
  Dank je wel!

  – Wendy Schepers

  Als je dit verwacht is het voor jou als:

  N

  Een mastertraining waarin je verbinding centraal staat

  N

  Je leidinggevende kwaliteiten wilt vergroten

  N

  Open staat voor een nieuwe manier van leidinggeven

  N

  Open staat voor een nieuwe manier van mediteren

  N

  Gelijkgestemden ontmoet

  N

  Vrouw bent

  N

  Onderneming hebt

  N

  Leidinggevende bent

  N

  Voor een gezin, groep of klas staat

  Dit is niet voor jou als je dit verwacht:

  N

  Niet wilt mediteren oftewel: je aandacht wilt trainen

  N

  Als je niks met spiritualiteit hebt of kunt

  N

  Als je een reguliere leiderschapstraining verwacht

  N

  Wellness als in sauna, zwembad of luxe kamer

  N

  Trucjes om je macht te vergroten

  N
  Intuïtie Cursus
  N

  Zweverigheid

  Een vrouw die leiding heeft vanuit verbinding is succesvol

  in het bieden van veiligheid en vertrouwen

  Veel gestelde vragen

  Lees nog even dit

  Ik voel een volle ja maar vind de investering spannend

  Het proces is hier al begonnen. Enlights is niet zomaar een training. Heel graag wil ik dat je die volledige ‘JA’ voelt zodat je ook de commitment aangaat. Dit proces zorgt dat je verbinding maakt met de persoon die next level gaat. Die haar bedrijf gaat opschalen vanuit zuiverheid, haar leiderschap nog succesvoller maakt en balans heeft leiding geven en leiding nemen. Die het haarzelf gunt om next level te gaan. Das heel natuurlijk dat er een beetje weerstand zit. Je gaat deze investering terugverdienen doordat jij alle blokkades opruimt die tussen jou en je overvloed in staat. Zelf investeer ik continue in mijzelf, mijn leiderschap, gezondheid en mijn bedrijf en dat betaalt zich altijd uit. Een moneymindset waarin je denkt in overvloed begint hier. Voel je alsnog vrij om een telefoongesprek in te plannen om te kijken waar de spanning écht zit en of dit helemaal bij je past

  Is dit ook voor mij als ik het voor mezelf en mijn kinderen doe?

  Er is niks mooiers om voor je zelf én je kinderen te doen dan dit. De zelfliefde, het vertrouwen en eigenwaarde die je ontwikkeld kunnen zijn van jou overnemen. Voel je al wat het voor jou en je kinderen betekent?

  Is dit ook voor mij als ik startende ondernemer ben?

  Zéker als je starter bent. Als jouw bedrijf gaat groeien kun je in verbinding met jezelf zijn en daardoor met je klanten en hoef je jezelf niet meer tegen te houden omdat je bang bent dat het mss te druk wordt en je het niet aankunt. Je hebt de kunst van leiding vanuit verbinding gemasterd waardoor je die verlichting voelt.

  Is dit ook voor mij als ik geen ondernemer of leidinggevende ben?

  Jazeker, maar laten we eerst even contact hebben over wat je doet, waar je staat en wat je wilt. Vul dit formulier even in zodat we een afspraak in kunnen plannen.

  Hoeveel tijd kost het mij?

  Je investeert 4.5 dag van je tijd, 6 uur per dag, in deze live-online mastertraining en één dag op locatie, en daarna ben je vrij om dagelijks door te gaan met oefenen. Vijf uur per week is in het begin zeker nodig om je geest zo te trainen dat het blijvend is

  Wat als ik wegens omstandigheden niet kan komen naar de mastertraining hoe werkt het dan?

  Be there! De mastertraining is de versneller door de transformaties die je door gaat maken tijdens de diepe ervaringen van verbinding. Dit is onderdeel van het proces. Het allerbeste resultaat behaal je door juist de mastertraining te volgen. Je gaat diepe ervaringen aan waardoor je het écht gaat uitdragen. Iedere cel, iedere spier en je hele systeem wordt doordrenkt van verbinding, regie over je geest en daarmee een magneet. Het is een gigantische waaier die je uitspreidt direct door naar je klanten, team kinderen en zelfs je relatie. Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet kunt komen.

  De annuleringsvoorwaarden zijn:
  Annuleren kan een maand vooraf kosteloos.
  Bij annulering van 4 – 2 weken voordien betaal je 30% van de totale vraagprijs
  Bij annulering bij minder dan 2 weken voordien wordt 100% van de totaalprijs in rekening gebracht.

  Kan deze training ook naast andere trainingen of mijn businesscoachingstraject?

  Jazeker! Dit versterkt alles wat je tot nu toe hebt geleerd omdat je voelende vermogen gigantisch wordt. Enlights volgen terwijl je leiding geeft aan een team of aan je bedrijf werkt is dé gouden combinatie.

  Kan ik dit aftrekken als zakelijke kosten

  Enlights en Enlights Home is gericht op leiderschap en vergroten van je ondernemersvaardigeden. En daarom om je zakelijk succes te vergroten en te versnellen. Om die reden kunnen de kosten opgegeven worden bij de belastingdienst.

  ×