Koffietijd

MET MARISKA

Twee maandelijks op dinsdagochtend van 10.00 tot 10.30 uur voor de gepassioneerde working mom met hooggevoelige & strongwilled kids

 KOFFIETIJD MET MARISKA

Prikkelende thema’s voor working moms over het moederschap, relatie en carriere en alle gevoelens, gedachten en patronen die daar voorbij komen zoals de pleasende, drukke, lieve, perfectionistische, chaotische, moeie, stoere, thuisblijvende, 60 uur per week werkende en oververhitte moeders, die soms met potten, pannen en borden willen smijten.

Working moms willen het liefst een goede moeder zijn. Meestal doen ze te veel en als ze dan een beetje rust inplannen, voelen ze zich schuldig. Op de bank zitten, terwijl de boodschappen nog gedaan moeten worden. Met een vriendin koffie doen, terwijl je vanmorgen nog snauwde naar een van je kinderen. Soms denken moeders: waar bén ik ooit aan begonnen?! Wanneer krijg ik mijn leven weer terug, of in ieder geval wat rust in de tent?
Dat krijg je door te zakken maar als er prikkelende gevoelens of gedachten tussen zitten wil dat niet altijd lukken…

Pak dinsdag om 10.00 uur een kop thee of koffie, zet je laptop aan en kijk kosteloos mee naar Mariska.

Eerstvolgende data

Wauw, wat was dit bijzonder. Eerlijk gezegd wist ik niet wat ik moest verwachten en was dat misschien ook wel wat me zo aantrok. Ik voel nu een rust.

Grieteke (39)

×