De vrouwenlijn is jouw weg naar succes

Van schaarste in je business naar overvloed

Heal de verharding en blokkades

en creëer overvloed door de kracht van jouw vrouwenlijn

Live en online training (de datum krijg je nog door)

Bezieling in plaats van Wilskracht

overvloed is 100% energie

Fijn dat je er bent. Veel spirituele business mom’s hebben een beschadigde relatie met hun moeder en hun vrouwenlijn. En dat zorgt voor belemmeringen in je overvloedsveld.

Een gebrek aan overvloed komt onder andere voort uit een teveel met je gevoeligheid of je gaven bezig zijn en gesloten deurtjes. Hoe moeten jouw klanten ervaren dat ze bij jou moeten zijn terwijl je ontvangen en geven deurtjes half geopend zijn? Door onbewuste geblokkeerde energie ontstaat er een diepe stagnatie, waardoor je jezelf afknijpt en tekorten ervaart op vlakken als tijd, energie, ontspanning, geld en harmonie tussen jou en je kinderen, klanten of partner. Daarnaast hoor ik heel vaak over de jagende energie in je business. 80% is psychologie en 20% is strategie. Ik ga een stapje verder en zeg dat het 100% energie is. En een deel van die 100% komt voort uit je moederlijn en is te helen.

In deze overvloedstraining gaan we diep in op jouw overvloedsveld. Hoe creëer je het veld van overvloed? Hoe zorg je voor magnetisme? Hoe open je zodat je kunt geven en ontvangen? Zodat je trouw kan worden aan jezelf. Je energie weer kan gaan stromen en als je die deurtjes opent op een veilige manier kun je er ook (weer) zijn voor je klanten, kinderen en partner. Je ervaart rust en daardoor ben je in staat om overvloed te ontvangen, omdat je geeft en ontvangt vanuit bezieling in plaats van wilskracht.

Overvloedstraining: healing de vrouwenlijn

online 4 daagse

×