De vrouwenlijn is jouw weg naar succes

Van schaarste in je business naar overvloed

Ontdek de kracht van jouw vrouwenlijn

en leer wilskracht om te zetten naar ontvangen

Online 3-daagse Mastertraining 15-17 april

Bezieling in plaats van Wilskracht

overvloed is 100% energie

Fijn dat je er bent. Veel leiders, ondernemers, en zelfs moeders en docenten die allemaal een waaier van invloed hebben, hebben – of je het nu leuk vindt of niet –  een beschadigde relatie met hun moeder en hun vrouwenlijn. En dat zorgt voor belemmeringen in je overvloedsveld.

De band met je moeder is de meest complexe relatie die er is. En daarom wordt ondernemen, leiding geven of moeder zijn een uitputtingsslag omdat je er heel hard voor moet werken.

Door onbewuste geblokkeerde energie ontstaat er een diepe stagnatie, waardoor je jezelf afknijpt en tekorten ervaart op vlakken als tijd, energie, ontspanning, geld en harmonie tussen jou en je kinderen, klanten of partner.

Daarnaast hoor ik heel vaak over de gejaagde energie in je business. Tachtig procent in je business, leidinggeven en opvoeding is psychologie en 20% is strategie. Ik ga een stapje verder en zeg dat het 100% energie is. En een deel van die 100% komt voort uit je moederlijn en is te helen en alsnog mee te verbinden waardoor je niet zo hard werkt.

In deze overvloedstraining gaan we diep in op jouw overvloedsveld. Hoe creëer je het veld van overvloed? Hoe zorg je voor magnetisme? Hoe open je zodat je kunt geven en ontvangen? Zodat je trouw kan worden aan jezelf. Je energie weer kan gaan stromen en als je die deurtjes opent op een veilige manier kun je er ook (weer) zijn voor je klanten, kinderen en partner. Je ervaart rust en daardoor ben je in staat om overvloed te ontvangen, omdat je geeft en ontvangt vanuit bezieling in plaats van wilskracht.

Ben je erbij?

Je bent nodig

De vrouwenlijn: van wilskracht naar ontvangen

online 3 daagse gratis training 4-6 juli

×