Relatie Traject

Voor een relatie in verbinding

Van afstand naar (weer) verbinding in de relatie

 

De afstand, eenzaamheid, het onbegrepen gevoel en het gebrek aan gevoel van sex willen zijn er met de tijd ingeslopen.

Hoe komt het dat je van een warme verbinding die je in het begin voelde groeit naar de eenzaamheid, het onbegrepen gevoel en afstandelijkheid binnen een bepaalde tijd in je relatie? Daar zijn redenen voor en het is ook weer mogelijk om de warme verbinding weer te maken met je partner.

 

Dit heb je niet geleerd thuis of op school

 

MARISKA laat jou ervaren hoe het is om weer te kunnen openen door te verbinden met jezelf, te landen, te voelen en die veiligheid te CREËREN. Waardoor je weer kunt zien wat er is. En je gaat leren hoe je iedere keer weer kunt kiezen om te openen naar de ander

ERvaar jij nu:

Eenzaam terwijl je samen bent

Strijd in gesprek

Snel gefrustreerd

Gebrek aan steun

Irritaties omdat…(vul zelf maar in)

Dat je de spark, de passie, mist

Broer/zus verhouding

Verlangen naar plezier

De wens van zelfverzekerheid

Verlangen naar een open gesprek

Dat je een laag libido hebt

Angst om hem af te wijzen waardoor je dingen doet die je eigenlijk niet wilt?

Dat het steeds lastiger wordt om te openen?

Dit alles en nog veel meer onbenoemde herkenbare situaties en gevoelens waar je nu tegenaan loopt, zijn het recept voor een relatie waar te weinig plezier en openheid in zit. Het is mogelijk om weer te openen en dat begint bij jou. Ben je er al klaar voor?

Toen ik bij je kwam sliepen wij apart.
Ik wist niet wat mij overkwam toen mijn gevoel weer openklapte en toen ook hij een paar sessies bij jou deed konden we weer samen verder na 6 maanden apart te zijn geweest! Ik dacht écht dat het voorbij was. Mega dankbaar want ik houd zielsveel van die man

Petra (41)

BE THE PARTNER

You want to have

Ik ben er van overtuigd dat jij de verbinding met je partner gaat krijgen waar je naar verlangt als je de verbinding hebt met jezelf.

Het is zo goed als niet mogelijk om de juiste verbinding te krijgen met een ander als jij die verbinding met je jezelf niet maakt. 

Je verliest jezelf en daardoor de verbinding met je partner omdat je meer geeft dan neemt. En dat potje is op een gegeven moment leeg van beide kanten. Het enige wat je nog kunt doen om jezelf te beschermen is afsluiten. En dat zorgt voor de afstand die je ervaart.

Verbinding zorgt voor plezier en heling. En het is een keuze om dat opnieuw aan te gaan met jezelf en met elkaar.

BEDENKINGEN

Gaat het mijn relatie redden?

Dat kan ik niet als belofte doen. Wel dat wanneer jij hier aan begint het twee kanten op kan gaan. De ene kant is dat jij zult groeien en die verbinding met jezelf heel sterk gaat maken waardoor jij jezelf niet meer verliest. En in dit scenario volgt je partner. En ontwikkelen jullie beide op weg naar verbinding.In het andere scenario groei je heel krachtig naar de verbinding toe maar volgt hij niet.

In beide gevallen heb jij jezelf terug en verlies je de verbinding met jezelf niet meer en zul je aan gaan trekken wie op dit moment bij jou past.

 

Falling in love

and having a relationship

are two different things”

 

Waarom het met hulp doen? 

In je leven heb je nooit relatie-les gekregen. Je hebt enkel waargenomen hoe de volwassenen in jouw omgeving een relatie hadden en dat was het. Ook is er zelden gesproken over seks en al helemaal niet over wat er in de energie en de dynamiek gebeurt terwijl je intiem bent.

De reden waarom dingen gaan zoals ze nu gaan is dat en relatie meer is dan twee personen die bij elkaar komen. Er is een verleden, een heden en een toekomst. Er zijn overtuigingen, emoties en patronen opgebouwd die nu niet meer werken anders las je deze tekst niet.

Om dat te doorbreken heb je soms meer nodig dan een goed gesprek met je vriendin of met een psycholoog. Dit gaat verder en dieper omdat het patronen van jaren oud zijn en je de kennis, begeleiding en hulp nodig hebt om sommige van deze patronen te doorbreken.

Je bent niet alleen en je hoeft het niet alleen te doen maar het begint wel bij jou en de keuze die je maakt. Groei is onvermijdelijk en het is fijner als je groeit door je te verbinden met jezelf en van daaruit met de ander. 

 

MIJN HANDREIKING

Zelf maar niet alleen

Door mijn invoelende vermogen, coaching en healingtechniek die uniek is, kan ik jou in een hele korte tijd laten voelen en ervaren hoe het is om bij jezelf te zijn zonder angst. Dit is een techniek waar ik jaren over heb gedaan om die te ontwikkelen en zó effectief is dat het effect levenslang is.
Daarnaast ben ik iedere dag bezig met het “zijn” door te zakken en het toe te passen. Ik heb alle kennis verzameld die nodig is om dit tot een blijvende en geautomatiseerde staat van ‘zijn’ te laten groeien. Dit heb ik vormgegeven in een mooi werkboek en de livesessies die je krijgt.  

 

Hoe werkt het 

Wat je gaat leren is om dicht bij jezelf te blijven. Je hoofd, je controlekamer is nu een plek die veel bezig is met het verleden of met de toekomst. Oude patronen gebouwd op emoties en overtuigingen waren toen handig voor een korte periode om bepaalde situaties te overleven. Als je ze echter nooit hebt afgeleerd sta je in standje overleving. Standje leven en dat in al jouw dagelijkse activiteiten te vlechten is iets wat je van kinds af aan niet hebt geleerd. Er was simpelweg geen ruimte voor bij onze ouders. Zodra jij dit jezelf gunt en aanleert kun je groeien naar die verbinding, kunnen je kinderen het jou afkijken en zal je carrière meegroeien. Ik heb mijn kennis tot verbinden in de online leeromgeving gezet met prachtige werkboeken en video’s die jou gaan helpen om die oude blokkades op te gaan ruimen en je weer laten zakken in je verbinding zodat je weer naar elkaar toe kunt groeien.

Healing

CHANGE YOUR REALITY

Don’t carry the baggage of your past into your future relationships

“Na al die jaren is er weer verbinding. Mijn man zei letterlijk: “Er was inderdaad geen verbinding meer en ik wil je helemaal niet kwijt” 

Claudia (43)

Vanuit verbinding weer samenkomen

Ready to connect?

 

Dit levert het jou op:

Je hebt geleerd om controle te nemen over jouw gevoel, gedachten en energielevel 

Diep contact met jezelf ervaren en daardoor met je (aanstaande) partner

Jezelf herpakken als je jezelf dreigt te verliezen

Je eigen behoeftes vervullen waardoor je grenzen helder worden

Dat je niet gek bent en dat je libido niet laag is

Dat je (weer) seks kunt hebben en ervan kunt genieten

Het gesprek aan kunt gaan zonder te “pingpongen” oftewel: heen en weer gekibbel

Start 26 april 2021

Verbinding in je relatie

RELATIE TRAJECT 1:1

 1/2 jaar

2000 euro

 1500 euro

Leeromgeving met video’s en werkboeken

Maandelijkse masterclass en Q and A 

Facebookgroep

6 x 1:1 Met Ben & Mariska

 

Hoe het werkt:
Stap 1
Zodra je ja hebt gezegd ontvang je een welkomstmail. Als je 1:1 met mij wilt werken neem dan contact op zodra je voelt JA! of als je twijfelt mag dat ook want dat is niet voor niets en zoeken we samen uit zodat je tot een besluit kunt komen. Ook gaan we in gesprek om te zien of het klikt.

Stap 2
Zodra je ‘ja’ hebt gezegd en de eerste betaling is ontvangen, ontvang je een welkomstmail waarin de informatie staat over het groeitraject en de link naar de leeromgeving en de facebookgroep

Stap 3
Heb je gekozen voor de 1 op 1 dan plannen we 1 op 1 sessies in. De sessies zijn een combinatie van coaching en healing maar de basis is altijd zakken. Je gaat ervaren hoe het is om bij jezelf te zijn en weten hoe het is van overleven naar leven te schakelen. Van daaruit kun je groeien naar rust en ontspanning.

Stap 4
Heb je gekozen voor een proefmaand dan plannen we de 1 op 1 sessie in, en word je toegevoegd aan de leeromgeving.

Stap 5
Let’s start!

 

healing & transformatie

Per module

Het relatietraject bestaat uit 6 modules bestaande uit werkboeken en video’s

01.

Hoofdstuk

Het grote ingrediënt 

02.

Hoofdstuk

Open Hart

03.

Hoofdstuk

Openen op 5 levels

04.

Hoofdstuk

Seks

05.

Hoofdstuk

Overtuigingen

06.

Hoofdstuk

Familiesystemen

“Wauw…mijn hart loopt over. Ik voel weer wat ik in het begin voor hem voelde En Nu zie ik weer wie hij écht is”

Cath (33)

Ik ben weer verliefd.

Esther (37)

“Als je relatie je lief is, volg dit traject. Je wordt de magneet itself!”

Karin (40)

Eindelijk kan ik mij weer openen. We zijn zelfs intiem geweest na zoveel tijd!

Jennifer (32)

“Voor het eerst heb ik seks in verbinding meegemaakt. Ik kon mijn lichaam eindelijk openen terwijl ik me veilig voelde…en dat na zoveel jaren”

Isa (39)

BEZWAREN

Veel gestelde vragen

Hoe ver moet ik rijden?
Alle livedagen zijn in Middelburg. De 1 op 1 sessies zijn in principe online, maar als je langs wilt komen is dat ook een optie.
De calls zijn in de facebookgroep.
Hoelang duurt de 1 op 1 sessie?

De één op één sessies duren een half uur. 

Ik heb nu geen geld.

Misschien is een consult voor jou een optie, of de online cursus: ‘rust voor rennende moeders’ 

Moet ik de opdrachten delen in de facebookgroep?

Nee niets moet. Voor je eigen proces is het mooi om te zien als je het terugleest en ik kan je feedback geven. 

Hoeveel tijd kost het?
Ongeveer een uur per week ben je gemiddeld bezig met de opdrachten
En qua persoonlijke ontwikkeling houdt het nooit op. 
Ik heb geen tijd!
Als dat is wat je gelooft, dan klopt dat. Dan zou ik er ook zeker niet aan mee doen. Tenzij je weet dat je tijd moet maken en dat dus ook gaat doen, dan ben ik de eerste die jou aanspoort!
Ik wil er niet teveel aandacht aan besteden.
Aandacht is het begin van de weg naar jezelf.  Als je geen tijd of aandacht wilt besteden aan jouw proces, dan raad ik je af om niet eraan te beginnen. Besef je dat het probleem wat je hebt, opgelost wordt door aandacht te hebben voor de oplossing? Welkom!
×