Dankjewel dat je erbij bent.

en nu?

Jaaaa je bent erbij! Dat betekent dat jij binnen enkele minuten een email ontvangt met de informatie en de link voor de mini mastertraining op 10, 11 en 12 juni zodat je er bij kunt zijn want er is geen replay beschikbaar.

LET OP! Deze training gaat volledig over ervaren. En als er iets is wat je wilt, heb je het te ervaren zodat het in je hele systeem komt. Zorg dat je een lekker plekje hebt voor jezelf zodat je de energie in je op kunt nemen en de angst om te verbinden laat varen.

Geen zin meer in s*ks?

Dan is deze meesterlijke luister-masterclass seksualiteit & intimiteit voor jou

Voor vrouwen, mannen & koppels
Een prachtige masterclass met een prachtige oefening, zeer diepgaande inzichten en kennis over je seksualiteit, je relatie en libido die je meteen laten ervaren waar en hoe je kunt verbinden en meteen een stap kunt zetten in je (toekomstige) relatie.

Want hoe creëer je intimiteit? Hoe open je naar je partner? Waarom ben je gesloten?

Met deze luister-masterclass ga je meteen de diepte in, alleen of met je partner, op weg naar verbinding. Deze masterclass gaat zó diep en mooi in op hóe je verbinding maakt en wat er ontbreekt in de vrijpartijen waardoor het geen genot is! Je bent niet gek, en je partner ook niet. Er ís een oplossing en die wordt in deze luister-masterclass met je gedeeld.

Het verliezen van zin in s*ks
De meeste vrouwen verliezen het genot in vrijen als ze langer in een relatie zitten. Dat brengt in veel relaties stress en soms zelfs een scheiding in het ergste geval. En daar is een reden voor. De meeste kopppels, ook mannen, missen een structurele basis onder hun seksualiteit en dat is heel normaal. In deze masterclass die ik samen met Maarten Ghysels gaf, – psychiater-relatietherapeut en seksuoloog en tevens geschoold als lichaamsgericht psychotherapeut en sexual-grounding therapeut (=seksueel lichaamspsycho-therapeut) en meer dan veertig jaar heeft hij mensen begeleid om het beste uit hun leven te halen – gaan we hier diep op in.

Dit is écht een no-brainer want deze 1.45 minuten durende luister-masterclass (enkel audio) geeft zoveel inzicht en bevrijding van het-moeten-vrijen. Niet alleen voor jou, ook voor je man.

Alles is mogelijk vanuit deze energie!

En door deze masterclass ga je zo diep je relatie met jezelf en je partner in dat je exact weet wat je te doen hebt na deze oefening! 

Dit bied ik alleen hier aan voor jou en niet los!

Van €27,- 

Voor 15,73 euro incl btw

> Koop de luister-masterclass hier

Liefs

Mariska

×