1:1 mentorschap

Veiligheid is niet de afwezigheid van dreiging maar de aanwezigheid van verbinding

– Gabor Maté

“Je kunt een rivier niet duwen”

Wat zou er gebeuren als jij een veilige haven ervaart?

Hoe reageren je kinderen?
Hoe hard werk je dan nog in je business?
Of voor je baas?
Wat gebeurt er in je relatie?
Hoe functioneert je team?

Voel je het?

Door meer te verbinden met mijn eigen kern, kon ik weer verbinding maken met mijn motivatie en kon ik veel authentieker en krachtiger ondernemen. Ik kwam lekkerder in mijn vel te zitten en durfde meer te vertrouwen op de uitkomst van de stappen die ik zette. Dit heeft bij gedragen aan de groei en de verviervoudiging van mijn omzet naar een miljoen euro in een paar jaar tijd. Dus dat is wel écht omdat ik de knop omgezet heb naar vertrouwen en zakken. Minder controle, meer overgave en dichter bij mezelf te blijven.

Als impact ondernemer die de wereld wil verbeteren geef je alles en is het moeilijker omdat je vooruit loopt op de grote massa, is er nog niet zoveel vraag en creëer je de markt. Heel veel van mijn energie liet ik uit ambitie en adrenaline komen, daardoor stond ik altijd aan en heb ik ook burn-out ervaring en dat gevoel kwam om de zo veel tijd weer terug. Door energiemanagement zoals het zakken toe te passen heb ik daar veel minder last van. Zo kon ik bijvoorbeeld de offertes die we uitbrachten waar ik eerst spanning over had of iemand het wel zou doen of niet, loslaten waardoor ik steeds terug kon veren naar vertrouwen.

Sinds dit jaar heb ik een volgende grote stap gezet door een nieuwe directeur aan te nemen en ben ik vrij, heb ik tijd voor mezelf en ga ik echt de tijd nemen om te bepalen wat voor bijdrage ik nog meer kan leveren aan een mooiere wereld.

– Joris Heijnen
Oprichter en voormalig CEO
www.greendish.com

Na mn adrenaline gedreven ambities, bad luck en burn-outs zat ik niet lekker in mijn vel, liep mijn leven vooral niet op rolletjes en was mijn kompas defect.
Mariska’s directe aanpak, no nonsens methode en betrokkenheid spreken mij erg aan en zijn heel effectief. Heb veel gelezen en gedaan (therapie, meditatie, yoga enz) om een verbeterde en sterkere versie van mezelf te worden maar miste voor mijn gevoel nog steeds iets van een navigatiesysteem en richting. Door dit traject en met de navigatie tools die Mariska geeft ben ik op de GROEI snelweg en in een flow beland. Heerlijk om zelf weer de regie van je leven in handen te hebben en te weten dat je sterk en goed genoeg ben om obstakels te overwinnen. Zo kon ik mijn bedrijf weer op een rustige manier opbouwen

– Marja H
Salesmanager

Het traject bij Mariska heeft mij ontzettend veel gebracht. Het heeft mij geleerd telkens terug te gaan naar de rust in mezelf. Chaos, onrust… Het is vaak niet van mij, daar ben ik heel erg bewust van geworden. Ik laat mij minder sturen door de buitenwereld. Het heeft mij geleerd ‘te zijn waar je bent’, vertrouwen hebben in een proces en los te laten. Dit alles zorgt voor rust en vertrouwen. Bij mezelf en in mezelf. Als vanzelf word ik hierdoor gezien en gehoord. Ik ben van waarde. Zij heeft mij geholpen de switch te kunnen en durven maken naar de rust in mezelf. Zonder label of sticker; je wordt niet veroordeeld. Je mag er zijn, zoals je bent. Van Mariska heeft mij geleerd mijn plek in te nemen. Dit heeft niet alleen mijn leven verrijkt, maar werkt door in mijn hele gezin en carriëre

– Suzanne ten Brink
Jurist

“Vrouwelijk leiderschap biedt de ondernemende, spirituele & ambitieuze vrouw haar plek

waar ze kan opladen,
voelen dat ze goed is zoals ze is
en haar grenzen kan bekrachtigen”

– Mariska van der Hiele

Voor:

Leidinggevende vrouwen

Carrièretijgers

Ondernemers

Moeders

Koppels

Herken je:

Dat je hoofd vol zit

Het gebrek aan verbinding in je relatie

Dat je kinderen weinig weerstand lijken te hebben, boos zijn of vaak ruzie maken

Dat je onzeker wordt door het team en het management: wanneer doe je het goed?

Dat je als ondernemer niet “doorbreekt” en écht veel te hard werkt voor te weinig

Wilskracht je middle name is en daardoor adrenaline gedreven gedrag

Dat je altijd bezig moet zijn want anders voel je je nutteloos.

Een ondernemende en ambitieuze vrouw heeft een veilig haven nodig

Waar ze kan opladen, voelen dat ze goed is zoals ze is en haar grenzen kan bekrachtigen.

En die zit in haar. Wanneer zij verbinding met haar natuur maakt door vrouwelijk leiderschap, dit leeft en daardoor opstaat geeft ze geen antwoorden meer zonder er goed gewaardeerd voor te worden. Is zij niet meer beschikbaar voor niet betalende klanten. Een partner die haar maar niet ziet. En haar kinderen die een loopje met haar nemen.

Want zij volgt haar verlangen, verdient er geld mee, heeft harmonie met haar kinderen, trekt de leukste en juiste klanten aan, en heeft of verlangt alleen nog maar naar een relatie in verbinding en gaat niet meer voor minder.

Mocht je twijfelen: dit is geen sprookje maar is het gevolg van verbinding en oa veiligheid. En dat weet ik omdat ik sinds 2011 meer dan 4000 individueel en in groepen ondernemers, teamleiders, moeders, kinderen, koppels oftewel: de mens met al haar struggels en problemen heb bediend op deze gebieden.

Mijn invoelende vermogen is de basis zodat ik overbodige vragen oversla en meteen kan voelen wat er nodig is in het moment

“Leiderschap werkt van binnen naar buiten en niet andersom”

DIT BEN JIJ MET VEILIGHEID

De zachtheid die voortkomt uit een ondernemende en ambiteuze vrouw die empowered wordt om zich veilig te voelen.

Die daardoor anderen dient met haar kwaliteiten en talenten.

En écht leert hoe ze haar kind kan leren bij zichzelf te blijven en grenzen aan te geven.

Die voor niets minder dan verbinding in haar relatie gaat

Die gronding leeft

Die geld in overvloed op haar bank heeft staan.

Die zich gedragen voelt en daardoor staat als een huis.

Die zich openstelt en daardoor ontvangt

Die beslissingen neemt vanuit kalmte en overzicht.

Zij die veiligheid belichaamd heeft omdat ze het voelt in iedere vezel van haar lichaam.

Zij is de vrouw van de toekomst die nú inspireert en leert om haar kinderen, klanten, team en man met haar uitstralende zachtheid, verbinding, succes en overvloed om hetzelfde te doen. 

Zij zal voorop lopen omdat ze belangrijker wordt dan ooit.

Het is tijd om veiligheid te gaan leven vrouw.


Zachtheid

Empowered

Kwaliteiten en talenten

Gronding

Geld in overvloed

Gedragen en open voelen

Veiligheid in iedere cel

Succes en overvloed

ZACHTHEID

Zachte kracht die voortkomt uit veiligheid die je voelt in iedere cel is de meest helende energie. Je gaat t leven

“Happily ever after is not a fairy tale, it is a choice”

OVERVLOED

Een ondernemende & ambitieuze vrouw die geen overvloed ervaart zal altijd harder werken dan ze stiekem aankan.

“A business absolutely devoted to service will have peace bringing profits”

EMPOWERED

Kan je voelen wat er gebeurt als jij gesteund, aangemoedigd en bekrachtigd wordt? Je hebt het te lang alleen gedaan. Het is tijd

“Empowered women empower others”

Learning to be safe
is no superpower

it is female leadership

“Bizar wat er met mijn team is gebeurd afgelopen jaar. Van losse individuen naar een goed draaiend team die samenwerkt. Ik heb daardoor een goeie opslag gekregen en het moodboard wat ik moest maken aan het begin van het traject over angsten heb ik volledig weggegooid omdat ik vanuit geen enkele angst meer leef. Ik zou nooit meer terug willen naar de oude Lianne die ik was. Ik ben echt helemaal gelukkig en blij met wie ik nu ben”

– Lianne de Haan
Manager

“Wat mij het meest is bijgebleven is dat ik geen slachtoffer ben. Dat heeft mijn hele leven en visie veranderd, waardoor ik nu afstand neem en met een adelaarsvisie naar mijn bedrijf kan kijken. Aansturen van personeel gaat daardoor zoveel gemoedelijker waardoor er écht verbinding ontstaat”

– Wanda van der Lee
Eigenaresse
www.voegmortel.nl

“Mariska is een wervelstorm aan inzichten, confrontatie en liefde. Ze bundelt vanuit wat ze bij jou ziet, hoort en vooral voelt. Dat is niet voor iedereen geschikt. Want hoe voe je je als je de waarheid ongezouten voorgeschoteld krijgt? Een van de mooiste kadootjes die ik ooit kon ontvangen. Ik heb zelf nauw met haar samengewerkt. Waardoor ik als mens en leider ontzettend ben gegroeid. Mariska is een van de engeltjes die je tegen kan komen waardoor alles transformeert”

– Carolien Karsten
Brand director en eigenaresse
www.carolienkarsten.nl

Het Mentorschap

Waarom Mariska

Alles wat ik deel aan wat het je oplevert is geen sprookje. Het is écht en dat weet ik na duizenden 1:1 sessies, koppelsessies en in groepswerk. Mijn cliënten en studenten vertellen je met liefde hun ervaringen. Want wat het zo krachtig maakt is omdat ik leef wat ik uitdraag. Mijn subtiele voelen en jarenlange doorleefde teachings van mijn spiritueel leraren. Alle doorleefde teachings zijn mondeling overgedragen en komen voort uit Westerse en Oosterse zienswijzen. En ben het door gaan geven, met succes.

Als ik de rest van mijn leven vrouwen kan leren hoe ze zich weer veilig voelen na eeuwen van onveiligheid, is mijn missie in dit leven vervuld. Want ze geeft het door aan haar kinderen en naasten en er is niks mooiers dan dat.

Mijn begeleiding is door mijn invoelende vermogen direct, krachtig doch zacht. Het fundament komt voort uit jarenlange teachings van Oosterse en Westerse spirituele leraren en hun zienswijzen die ik uiteraard zelf leef.

“Als ik de rest van mijn leven vrouwen kan leren hoe ze zich weer veilig voelen

is mijn missie in dit leven vervuld. Want ze geeft het door aan haar kinderen, klanten en iedereen om haar heen. En er is niks mooiers dan dat”

– Mariska van der Hiele

Mentorschap

Dit ga je toepassen

De 1:1 sessies zijn online of live bij mij thuis of op locatie (in overleg)

Veiligheid

Omdat je al zoveel hebt meegemaakt zet je alleen nog stappen in je leven die veilig voelen. Maar als de veiligheid van buitenaf komt, zal je het niet vertrouwen. Je voelt het al. Kun je je voorstellen als je dat wel gaat doen? In de 1:1 sessies ga je veiligheid ervaren omdat iedere blokkade die er zit om te verbinden, mits het “mag” opgeruimd

(Vrouwelijke) energie

Wanneer je als vrouw veiligheid ervaart maakt dat je in je relatie verbinding ervaart. Dat je als leidinggevende direct weet wat er speelt en wat er nodig is in je team. Wat je kind nodig heeft. En wat je moet doen om weer gezond te worden. 

Veiligheid leven

Het doel is dat jouw eerste reactie niet angst en controle is maar veiligheid en vertrouwen

Mariska heeft mij geleerd om heel dicht bij mezelf te blijven en zo veel krachtiger in mijn relatie te staan, mijn gezondheid verbetert én mijn business laten groeien in enkele maanden door veel meer op mijn gevoel te varen. Nu gaat het als vanzelf en trek ik klanten aan die bij mij passen en waardoor ik er van kan leven

 

– Ingrid van den Bogaert
Eigenaresse
www.ingridvandenbogaert.nl

Over Mariska van der Hiele

Je kunt iemand daar brengen waar je zelf bent

Je hoort jezelf niet weg te geven als ondernemende en ambitieuze vrouw. Als moeder. Als vrouw-van. Je loopt ontzettend leeg als je het wel doet. Je doet het omdat je niet gelooft dat het ooit goed genoeg is, dat je mag zijn wie je bent of omdat je je schuldig voelt als je dan voor je zelf kiest, wat logisch is!

Ik deed niet anders en had nog maar één wens: rust. Een vangnet zijn voor mijn kinderen, verbinding in mijn relatie, genoeg geld op de bank, de leukste klanten en een goede gezondheid.

Ik probeerde het door hard te werken in mijn bedrijf. Maar dat leverde weinig op. Nog een bedrijf ernaast en een baan, nog steeds weinig. Ik probeerde lief te zijn voor de kinderen en werd toch veel te boos. Mijn huwelijk klapte na 6 maanden en mijn bankrekening liep leeg.
Ik voelde me een falende vrouw.
Alles glipte uit mn handen wat me angstig en alleen maakte. Ik kreeg onrust en een nog voller hoofd.
Wat ik ècht ècht nodig had was iemand die het voorleefde. Mij daarin begeleidde. En me steunde als ik t niet meer zag zitten.

Ik ben Mariska van der Hiele, 1981, moeder van drie pubers, 22 jaar ondernemer, een doorgewinterde docent, grondingstherapeut en mastertrainer vrouweijk leiderschap. Door 12 jaar ervaring als trainer, docent en therapeut, 1:1 en in groepen, heb ik geleerd dat ALLE antwoorden in je onderneming, leiderschap, moederschap, relatie en geldzaken,in drie grote levensthema’s aanwezig zijn. En door ondernemende en ambitieuze vrouwen te begeleiden naar veiligheid, gronding en verbinding door vrouwelijk leiderschap was succes onvermijdelijk.

Dat is mijn ongekende kracht.
Ik ben van adhd’er, ptss’er en meest onrustige volle hoofd dat je maar kan bedenken naar rust gegroeid waardoor ik me kalm voel, emotioneel er kan zijn voor mijn kinderen, genoeg geld op de bank, de aller allerleukste cliënten én studenten, en gezond.
Wanneer het dus neerkomt op succes op AL deze vlakken ben ik degene waar je moet zijn, want er is niemand die t doet zoals ik

” Wanneer vertrouwde zekerheden wegvallen

weet je dat je op de juiste weg bent”

 

Bij Mariska voel je meteen thuis. Ze is eerlijk en oprecht. Recht doorzee en zegt wat er is. Ze praat niet met je mee maar zegt waar het op staat en prikt meteen door je heen. Heerlijk! Meteen to the point! Het is echt waar een kadootje als je klaar bent. In een korte tijd voelt het als of je een mega sprong maakt in je eigen lijf en mind. We gaan niet zweven maar heerlijk met beide benen op de grond maar veel liefdevoller naar de hele wereld maar vooral weer naar mezelf.

Dank je wel lieve Mariska dat ik je op me pad bent gekomen

– Grieteke van Bennekom

Ik vluchtte van huis, wilde er liever niet dan wel zijn en voelde mij een waardeloze moeder, partner en vriendin. En nu? Heerst er rust in ons gezin en ben ik er meer dan graag. Ik moeder op een manier waar ik alleen maar van kon dromen! Door wat ik van Mariska leerde over leiderschap ben ik zo dicht bij mijzelf gekomen dat ik de meest fantastische werkopdrachten krijg. Soms knijp ik mezelf maar dit is gewoon mijn dialy life. In plaats van aanpassen naar alles en iedereen neem ik nu de leiding. Dat maakt het grote verschil, zowel in mijn gezin als mijn bedrijf. Door beslissingen te nemen en te leven vanuit leiderschap is het enorme energielek gedicht en leef ik mijn droom!

– Marjolein
Personal Assistent
Ondernemer

Jij hebt al die tijd geloof en vertrouwen in me gehad. Zonder oordeel en veroordeling. Jij geloofde in mij. Door jou durf ik hier letterlijk in het nu te zijn, te kiezen voor mezelf, en vind het mezelf waard om een liefdevol leven te leiden. Door jou durf ik weer te verlangen en dromen te hebben. Jij bent zo’n gigantische “dot” in mijn leven als ik later terugkijk en bedenk waar en wanneer omslag in mijn leven is gekomen is dat het moment dat ik persoonlijk leiderschap ontwikkelde. Door jou geloof ik dat het mogelijk is een ander leven te hebben dan waar ik al die jaren in vast heb gezeten. 

– Natascha v. I.

voel

master your connection

Veiligheid

Na 6 maanden mentorschap

N

Zijn je leidinggevende capaciteiten aanzienlijk gegroeid én versterkt

N

Kun je verbinding maken met je veiligheid en heb je de tools om er te blijven

N

Voel je zachte kracht

N

Is je hart open

N

Kan je verbinding maken met je man

N

Werk je zonder hard te werken 

N

Heb je helder wat je team nodig heeft 

N

Zie je je omzet stijgen, verdubbelen of x 2 gaan

N

Herken je verbinding, ook in je relatie

N

Zie je je kinderen ontspannen

Het mentorschap

6 maanden 1:1

2662 euro incl btw
Of bij eenmalige betaling

2462 euro incl btw
Of
6 x  444 euro incl btw
N

Deep Dive 2 uur live of online

N

Vijf 1:1 sessies 1/2 uur

N

Bijpassend werkboek

N

Leeromgeving met basisoefeningen

 

Tussen de sessies door de mogelijkheid om vragen te stellen (op ma t/m do), zodat je snel weer op weg bent geholpen en niet zelf hoeft aan te modderen.

1 jaar vIp

9676 euro incl btw
Of bij eenmalige betaling: 9179 euro incl btw
Voor CEO’s, leidinggevenden en ondernemers die voelen dat hun energie bepalend is voor het succes van de cijfers, het team en de organisatie
N

3 daagse 1:1 mastertraining op locatie

N

10 x maandelijkse sessies 1/2 uur

N

Lesboek

N

Leeromgeving

N

Afsluitende VIPdag

STAP 1

Zodra je ‘JA’ zegt en de betaling doet via bovenstaande link ontvang je meteen een welkomsmail met daarin ALLE informatie die je nodig hebt.

STAP 2

We plannen de kickoff sessie van 2 uur in. Dit kan live of online.

STAP 3

Be safe

Mariska is al jaren mijn energetisch coach, ben nog steeds niet iets tegen gekomen wat in de buurt komt.

– Jasmijn Hendriksen
Coach en eigenaresse
www.instagram.com/dande.lionhealing

het mentorschap is voor jou als je:

 

N

Bereid bent tot aandachtstraining (meditatieve oefeningen)

N

Een ondernemende en ambiteuze vrouw bent

N

Leiding vanuit verbinding wilt geven

N

Je kinderen wilt leren wat vertrouwen en veiligheid is

N

Klanten aan wilt trekken vanuit verbinding

N

Promotie wilt maken

N

Meer geld wilt op je bankrekening

N

Je relatie in verbinding wilt

N

Het advies van geen alcohol, psychedelica of ander drugs wilt navolgen tijdens het mentorship

N

De oefeningen en daarmee jezelf serieus neemt

het traject is niet voor jou als je:

N

Spiritualiteit zweverig vindt.

N

Als je quick fix oplossingen wilt 

N

Een gangbare leiderschapstraining verwacht

N

Een businesscoach verwacht

N

Niet van meditatie houdt. 

N

Wel van wonderen houdt maar niet wilt voelen wat er in jou leeft. 

Ik voel zoveel opluchting. Ik kan nu in gesprek met mijn partner in plaats van dat het een strijd wordt. Ik ben zó blij, want even dacht ik zelfs dat uit elkaar gaan de enige manier was. Wat nog mooier is? Ik geloof helemaal in mezelf. Ik ben de moeder voor mijn vier kinderen die ik zo graag wilde zijn. En! Eindelijk komt mijn bedrijf van de grond en ga ik moeders helpen: mijn mooiste zielsmissie leven.

– Esther Valstrik
Moeder van 4

Veel gestelde vragen

Lees nog even dit

Ik voel een volle ja maar vind de investering spannend

Dat snap ik. Ik snap dat je geen oude sok met geld op een plank hebt liggen die wegstoft. En ik beloof je dat het waard zal zijn. Zelf heb ik altijd geinvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling en kwam er al snel achter dat ik het duurder vind om met mijn gezondheid, omzet of mijn kwaliteiten te betalen. Als je dagelijks stress ervaart draagt het bij aan meer van het oude. Het proces is hier al begonnen. Het mentorship is niet zomaar een training. Heel graag wil ik dat je die volledige ‘JA’ voelt zodat je ook de commitment aangaat. Dit proces zorgt dat je verbinding maakt met de persoon die je je van nature bent en daardoor next level gaat. Het is heel natuurlijk dat er een beetje weerstand zit. Voel je alsnog vrij om een telefoongesprek in te plannen om te kijken waar de spanning écht zit en of dit helemaal bij je past

Je woont zo ver weg

Dat is helemaal geen probleem. Als jij een lekker plekje hebt dan is alles via videobellen precies hetzelfde te doen.

Geef je ook teamtrainingen?

Jazeker door dagtrainingen op maat te bieden

Is dit ook voor mij als ik een starterde ondernemer ben?

Zéker als je starter bent. Als jouw bedrijf gaat groeien hoef je jezelf niet meer tegen te houden omdat je bang bent dat het mss te druk wordt en je het niet aankunt. Je hebt de kunst van vrouwelijk leiderschap gemasterd waardoor je regie hebt over jouw energie, je business en omzet

Is dit ook voor mij als ik geen ondernemer ben?

Zéker, iedere vrouw die verbinding maakt met zichzelf ontvangt en geeft het grootste een cadeau aan een ander. Voel je heel erg welkom

Hoeveel tijd kost het mij?

Als je je leiderschap wilt trainen en waarborgen heb je per week zeker 5 uur te oefenen

Kan ik het hele jaar door instappen?

Ja

Kan het mentorship ook naast mijn businesscoachingstraject?

Jazeker! Leiderschap als vrouw heb je te nemen in je business. Doe je dat niet, wie neemt dan de leiding waardoor je omzet genereert?

Kan het mentorship ook naast mijn ggz begeleiding?

Omdat ik meerdere clienten heb begeleid die naast het mentorship ggz begeleiding heeft gedaan is aangetoond dat dit geen probleem is.

Kan ik vragen stellen buiten de 1:1 sessies om?

Ja, tussen de sessies door kun je van ma-do vragen stellen

Kan ik ook bij jou terecht voor businesscoaching?

Na 4 bedrijven opbouwen en jarenlang werken met ondernemers weet ik dat de energie die je onder je bedrijf, je sales en strategie hebt, belangrijkste is. Naast de businessenergetics ben ik een hele goede sparringpartner en dat kun je altijd met me doen in de 1:1.

Kan ik of mijn werkgever dit aftrekken als zakelijke kosten

Het mentorship is gericht om je zakelijk succes te versnellen, te vergroten en te verdiepen als leidinggevende door leiderschapstraining. We gaan hier in op de kwaliteiten van je leiderschap zodat je je team of business next level kunt helpen groeien. Wanneer je een bedrijf hebt leer ik je wat de energie van sales en marketing is waardoor je bedrijf in omzet tot wel 100% kan groeien mits onder de juiste voorwaarden

Het werken met Mariska heeft mij binnen 1 jaar vanuit een put tot helemaal mijzelf standvastig in de schoenen gekregen. Ik heb de regie over mijn eigen lijf, leven en werk genomen. Mariska brengt enorm veel liefde, warmte en kennis. De dankbaarheid hiervoor is met geen pen te beschrijven.

– Regina Beukeveld

×