Ik ben er van overtuigd dat wij bezielde wezens zijn die vanuit  souldriven action een leven kunnen creeren waar je naar verlangt.

 

Ik geloof bovenstaande sinds dat mijn kinderen 4, 1 en 0 jaar oud waren. Dat was ook het moment dat ik eerst mezelf ben gaan helpen. Als ik het bij mezelf houd, de verandering ben die ik wil zien in de wereld, verbind ik mij iedere dag met mijn bezieling. Met mijn rust, liefde en onuitputtelijke bron van energie.

Iedere keer als er een emotie omhoog komt, iedere keer als een gedachtekronkel mij overneemt en ik merk dat dit gebeurt, zak ik. Iedere keer als ik boos, verdriet, angstig of onzekerheid ervaar, zak ik. Net zolang totdat zakken een onbewuste staat van ‘zijn’ is.

Net zolang totdat het geautomatiseerd is en ik zo dicht bij mezelf kan blijven, dat mijn kinderen altijd een open deur zullen ervaren waardoor ze zich gehoord, gezien en begrepen kunnen voelen. En zij kunnen opgroeien tot bewuste, bezielde en gelukkige volwassenen.

Mariska is energetisch therapeut, opvoed,- en kindercoach en healer, moeder van 3 kinderen: Nelson, Joy en Maya en heeft een vriend Ben en die heeft een zoontje: Quinn. Sinds 2014 werkt zij met moeders en hun kinderen om hen te leren zakken en verbinden middels energiewerk, coaching en haar invoelende vermogen.

Mijn droom is dat we in een wereld leven waarin moeders en kinderen zijn gezakt

Mijn droom is dat we in een wereld leven waarin moeders zijn gezakt. Zich verbonden voelen met een diepere vorm van ontspanning die ze met hun eigen geest aan kunnen sturen. Waardoor je in een drukke metro jezelf kunt sturen naar rust. En als je in de ochtend wakker wordt, jezelf meteen naar de ontspanning kunt brengen net als je kinderen die richting ontspanning kunnen. Een huis waarin we elkaar niet meer beschuldigen of veroordelen. Zodat een ieder zich altijd kan uiten en vrij durft te spreken. Waarin er gevoeld wordt hoe het met jezelf is en dat je voor jezelf zorgt omdat je dat hebt geleerd. En dat doorgeeft aan je kinderen

Ik ben dankbaar voor het feit dat ik iedere dag opnieuw mag beginnen. En weer mag ervaren hoe het is om van niet-gezakt, niet fijn voelen, naar gezakt, fijn voelen, te switchen. Ik ben heel dankbaar dat ik mijn kinderen dit kan leren maar vooral dat ik aan hen merk dat ze zich durven te openen. Dat ze ondanks wat ze meemaken aan angst en onzekerheid in hun leven zich vaak naar mij kunnen en durven openen omdat ik er voor hen kan zijn. Zonder dat ik zelf verzand in emoties of negatieve gedachten.

Ik geloof dat iedere moeder de mogelijkheid heeft om te zakken en die veiligheid te ervaren. En dat ieder kind zijn recht op het hebben van een  vangnet daardoor kan voelen.

 Ik denk dat het belangrijk is voor een moeder om zichzelf opnieuw te leren kennen als moeder. Als vrouw. En om mediteren, me-time of stilte op te zoeken zodat de ingang tot zelfinzicht, verbinden en zakken, gevonden kan worden.

 

 

Dit is wat ik dan ook zeker weet:

Als mijn kinderen groot zijn en ze komen naar mij toe met klachten over mijn opvoeding, en die dag die komt, dan weet ik dat ik alles heb gedaan binnen mijn macht om er voor hen te zijn en het te bieden wat ze nodig hadden op te groeien tot zelfstandige volwassenen.

Ik weet zeker dat wanneer ik mijn energie stuur dat mijn dag fijn verloopt.
Dat gezonde voeding de basis is voor mijn lichaam en ik daar mijn dag mee begin.
Dat wat er ook op mijn pad komt, ik op mezelf kan vertrouwen omdat ik vanuit bezieling en verbinding keuzes kan maken.

Ik weet zeker dat ik op mijzelf kan vertrouwen omdat ik weet dat wat ik voel klopt. En handel daar ook naar.

Ik weet zeker dat als moeders dit gaan leren.
Werkelijk gaan leren en gaan doorleven, dit door gaan geven aan hun kinderen,
dat de wereld er binnen no-time anders uit zal gaan zien.

Voel je welkom

Voeding & Hormoon gerelateerd
 • Trainer hormoonfactor
 • Darmtherapeut
 • Kruidenleer
Systemisch & Energetisch werk
 • Module systeemtherapie
 • Didactische aantekening
 • Energetisch werken met overtuigingen
 • Energetisch werken met emoties
 • Energetisch werken met vertrouwen
 • Energetisch energie opbouwen
 • Reiki 1 en 2
Ouder & Kind gerelateerd
 • Energetisch therapeut (healing)
 • Luisterkindwerker
 • Kindercoach
 • Opvoedcoach
 • Ik leer leren trainer
 • Omgaan met boosheid

Boeken

WELKE BOEKEN VOLGENS MARISKA
EEN MUST READ ZIJN:

De kracht van het nu

Eckhart Tolle

Nevelen van Avalon

Marion Zimmer Bradley

De onverbrekelijke band

Annemarie Onderwaater