Vrouwelijk leiderschapsMentor

 Mariska van der Hiele

Dit is wat ik zeker weet

“Leiding vanuit verbinding is het leiderschap van de toekomst!”

Nadat ik spiritueel leraar werd genoemd door mijn klant besefte ik: mijn klanten willen geen coach. Zij willen een ander level van communiceren. Over hun business, carrière, relatie en ouderschap: hun leiderschap.

Zij willen transformaties op een dieper level. Zij willen een leraar, therapeut, mentor en coach in èèn. Iemand die het hele palet snapt zodat ze op een diep niveau gezien worden. Niet de oppervlakte. Maar de diepte die je alleen vindt als je er bent geweest waardoor het voelbaar is dat ze gedragen en begeleid worden door alle stormen heen.

Spiritueel mentor en vrouwelijk leiderschapstrainer zijn titels waar ik na 11 jaar 1:1 en in groepen begeleiden, in ben gegroeid. Na de honderden reviews. Na bijna 4000 sessies. Na het leven van alle kanten te hebben gezien en doorvoeld. Nadat ik mijn leiderschap, mijn innerlijke autoriteit gevoeld heb en wat het betekent voor alle mensen om mij heen. Als je met mij werkt heeft dat direct invloed op je klant, je personeel, je kinderen en je relatie.

Direct.

Ik durf te wedden dat er niemand in Nederland en daarbuiten is die leiderschap op deze manier ‘onderwijst’. Door het voelende vermogen te ontwikkelen. En ik heb het niet over emoties. Ik heb het over een laag die voorbij het denken, de emoties en zelfs de ongemakken van het lichaam gaat.

Leiding geven en nemen vanuit deze laag zorgt voor een zachtheid en compassie die recht uit het hart komt. De autoriteit die je hebt en waarmee je beslissingen neemt komt uit een voelbare laag van eigenwaarde. De eigen ruimte die je bewaakt vloeit voort uit deze verbinding waardoor je team, klas, groep of kinderen moeiteloos volgt door het levende voorbeeld. De verbinding hebt met de ander en je heel duidelijk voelt welke beslissing de juiste is voor de ander, je bedrijf en jezelf.

Kun je voelen wat het betekent voor je bedrijf? Je kinderen? Je relatie?

 

Visie

“Be The Change You Want to See”

Ik geloof dat iedere vrouw de kwaliteiten bezit om haar leiderschap vanuit verbinding uit te dragen en dat het de toekomst is. En dat elk bedrijf de kracht van vrouwelijk leiderschap (zou) moet(en) implementeren voor een gezonde bedrijfsvoering.

Positie, Authenticiteit & Eigen ruimte
Ik denk dat het belangrijk is om positie, authenticiteit en eigen ruimte uit te dragen vanuit verbinding. In mijn wereld zijn vrouwelijk leiders integer, zuiver en verbonden. En creëren ze veiligheid en vertrouwen waardoor de waarde en kracht van ieder individu die ze (bege)leiden gezien, ontwikkeld en geopend wordt.

Kernwaarden
Ik wil leven in een wereld waar integriteit, zuiverheid en verbinding centraal staan. Iedere dag ben ik bezig met mijn vrouwelijke energie en leidinggevende kwaliteiten. Mezelf te verbinden door aandachtstraining, door zelfreflectie en verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat ik uitzend en binnenkrijg. Iedere sessie die ik met een cliënt heb of als ik voor een groep sta, staat helemaal in het teken van de cliënt en de groep. Daardoor kan ik integriteit bewaken, zuiver voelen en communiceren en vanuit verbinding leven en leiding geven. Dit is voor mij enkel en alleen mogelijk als ik iedere dag verantwoordelijkheid neem voor mijn energie.

Stel je eens voor dat iedere ondernemende vrouw ter wereld zo over leiderschap dacht. Kun je je dan voorstellen wat dat betekent?

“Jij kan alleen doen, wat alleen JIJ kan doen!” 

Dankbaar
Ongelooflijk dankbaar ben ik voor het bedrijf wat ik heb en dat ik daar iedere dag de leiders die het voorbeeld willen zijn, begeleid. Om de passie, gedrevenheid, commitment, integriteit en verbinding te zien die er in hun los komt en zij de resultaten er van ondervinden. Ik ben dankbaar voor mijn kinderen die me laten zien dat ik in verbinding ben maar ook wanneer ik dat niet ben. Zodat ik mezelf weer kan herpakken en het voorbeeld kan zijn. Het meest dankbaar ben ik voor de ongekend grote waaier van vrouwelijk leiderschap die verspreid wordt!

“If you change the way you see the world, the world you see will change.”

Ik ben ervan overtuigd dát iedere vrouw een ongelooflijk sterk voelend vermogen heeft en als zij daar de verbinding mee maakt en vanuit haar vrouwelijke energie leeft en leidt, de wereld verandert!

Mijn dagelijkse leven
Mijn dag begint en eindigt standaard met een meditatie zodat ik helder, met overzicht en opgeruimd start en ga slapen. Waardoor ik de kracht heb om mijn vrouwelijke energie de leiding te geven en zo mijn drie kernwaarden naleef. Vaak maak ik een wandeling van een uur, maak het eten klaar en start ik mijn werkdag. Ik drink geen alchohol, ga op stilteretraites, doe 2 x per jaar een detox en eet al jaren hormoonbalans gericht. Ik (bege)leid 3 pubers als alleenstaande moeder, heb tussen de 20 en 40 1:1 cliënten per maand. Heb online en offline groepen en dagtrainingen. Ten alle tijde staat het belang van mijn kinderen en cliënten voorop. Ik zorg dat daarom dat mijn rugzak vol zit met gereedschap en levenslessen zowel spiritueel, lichamelijk, systemisch, emotioneel, geestelijk en ben ik een doorgewinterde mentor zodat ik de kwaliteiten in iedereen die ik (bege)leid versterk.

Doorgewinterde mentor

Dankzij jarenlange teachings van mijn spiritueel leraren en docenten, levenslessen, 119 1:1 mentorship cliënten, 11 retreats, 3700+ 1:1 sessies en 7 offline en online groepsprogramma’s ben ik een doorgewinterde mentor en docent. Met een zeer gedegen basis begeleid ik met mijn hoog ontwikkelde invoelende vermogen, kennis over het energiesysteem, de psyche en leiderschapkwaliteiten een groep én individu in de energetische en spirituele ontwikkeling gericht op de kwaliteiten van vrouwelijke energie en daarmee het leiderschap. Zodat je als vrouw leidt en leeft vanuit je plek van verbinding met kracht en authenticiteit. 

Droom
Mijn grootste persoonlijke droom is om ontzettend veel vrouwen kennis te laten maken met de ongelooflijke kracht van vrouwelijk leiderschap door de principes van vrouwelijke energie en verbinding toe te passen. De gevolgen zijn gigantisch! Je relatie, je kinderen, je business, je carriere voelen jouw energie waardoor er een harmonie ontstaat mét je kinderen. Je relatie veel meer verbinding krijgt. Je de leukste en beste klanten aantrekt. Er met het team wordt gecommuniceerd, vertrouwen groeit en er wordt (weer) samengewerkt. 

Integriteit zuiverheid verbinding

Mijn 3 kernwaarden, waar ik ook om bekend sta, zijn integriteit, zuiverheid en verbinding. Mijn allergrootste passie is mijn bedrijf. Alles kan ik daarin kwijt. Mijn mega grote interesse in de psychologische processen van vrouwelijk leiderschap. Van het voelende vermogen. Van de kwaliteiten van een goede leider. Mijn creativiteit en de kennis over het lichaam wat waardevol is voor het energiemanagement van de mindset en geluksgevoel.

Reviews
Daarom ontvang ik dagelijks berichten van een cliënten over de vooruitgang. Over de ongelooflijke groei die zij iedere keer doorgaan waardoor ze verbinding hebben met het team, de groep of hun thuisfront. Je bent welkom

Vrouwelijk leiderschap: van macht naar verbinding

e-werkboek voor bewuste drukbezette leiders

Het traject bij Mariska heeft mij ontzettend veel gebracht. Het heeft mij geleerd telkens terug te gaan naar de rust in mezelf. Chaos, onrust… Het is vaak niet van mij, daar ben ik heel erg bewust van geworden. Ik laat mij minder sturen door de buitenwereld. Het heeft mij geleerd ‘te zijn waar je bent’, vertrouwen hebben in een proces en los te laten. Dit alles zorgt voor rust en vertrouwen. Bij mezelf en in mezelf. Als vanzelf word ik hierdoor gezien en gehoord. Ik ben van waarde. Zij heeft mij geholpen de switch te kunnen en durven maken naar de rust in mezelf. Zonder label of sticker; je wordt niet veroordeeld. Je mag er zijn, zoals je bent. Van Mariska heeft mij geleerd mijn plek in te nemen. Dit heeft niet alleen mijn leven verrijkt, maar werkt door in mijn hele gezin en carriëre

– Suzanne ten Brink
Jurist

×