ENLIGHTS

Mastertraining vrouwelijk leiderschap

Ontwikkel je leiderschap door verbinding, vrouwelijke energie en je voelende vermogen, in een veilige omgeving, gesteund door de groep onder mijn begeleiding

Je leiderschap met verbinding ijzersterk maken

door regie vanuit je voelende vermogen

Als je dit leest is dit de uitnodiging voor jou om als vrouw zachte kracht te ontwikkelen. Om de leiding te nemen en zo je bedrijf, je team, je kinderen, je relatie en gezondheid vanuit verbinding aan te sturen. Als je voelt dat er zoveel meer in je bedrijf, team, klas, groep, gezondheid, relatie of gezin zit wat er nu niet uit komt. Als je voelt dat er meer in jou zit dan wat er uit komt.

Jouw verantwoordelijkheid en missie is groot. Dat voel je in je tenen. Door je ambitie heb je een adrenaline gedreven aansturing waardoor je vaak ‘aan’staat wat ten koste gaat van wat je te geven hebt. En desondanks geef je nog steeds veel. Je hebt een heel sterk gevoel en juist op dat gevoel neem je vaak beslissingen. Je ondernemende vuur is aanstekelijk en toch!, toch voel je dat er meer mogelijk is. Dat je voor doorbraken staat. Je weet alleen niet wat of hoe.

Jouw goud, jouw kwaliteiten en talenten, komen ongelooflijk veel beter in het licht te staan als jij verbindt met de zachte kracht van het vrouw-zijn. En je de diepere ervaring in een mastertraining hebt zodat je business, groepsdynamieken en leidinggevende kwaliteiten keer tien kan gaan omdat jij de regie neemt vanuit je voelende vermogen.

Laat dit de uitnodiging zijn om ALL-IN te gaan

Dit is een all-in mastertraining inclusief overnachting en maaltijden. Er is geen luxe, geen status en geen wellness. Wat je hier komt doen is de diepste laag van leiderschap ontwikkelen. De laag die iedereen kent maar te weinig benoemt: Het voelende vermogen. Daar waar alle non-verbale communicatie plaatsvindt. In jezelf, in je team, je relatie, je kinderen, klas of groep. Je komt in een omgeving waar deze verbinding centraal staat waardoor het een snelkookpan voor je leiderschap wordt en daarmee voor alle facetten in je leven.

Met weinig afleiding van luxe, status en wellness is verbinding en het vertrouwen waar je je op richt. Een echte verbinding is voelbaar voor iedereen die jij aanstuurt of begeleid. Het enige wat je nodig hebt is commitment, overgave en moed om deze mastertraining en a way of life te omarmen.

 

Wat zou dat voor jou betekenen als jij ALL-IN gaat?

 • Voor je gezondheid?
 • Je omzet?
 • Je klant
 • Je team
 • Je groep/klas
 • Je relatie
 • Of je gezin?

Leiderschap is meer dan een titel. Het is het voorleven van een verbinding in zachte kracht en zonder veel woorden aan te hoeven sturen. Het is de dynamiek tussen jou en de ander en jouw energie is allesbepalend in het succes daarvan. 

  Enlights

  Jouw energie is allesbepalend voor het succes van je bedrijf, je team en je relatie’s

  Na de diepe ervaring van enlights:

  Ben je in staat om vanuit je voelende vermogen vast te stellen wat er speelt individueel of in je team

  Ken je je vrouwelijke energie en kunt ermee verbinden

  Heb je geleerd om vanuit verbinding leiding te nemen én te geven

  Ben je in staat om veiligheid en vertrouwen te creëren voor je bedrijf, groep, klas, team of gezin waardoor er openheid en samenwerking ontstaat 

  Heb je een sterke positie ook naar de lagen boven je

  Adem je authenticiteit

  Neem je eigen ruimte zodat je de groep kan dragen 

  Heb je geleerd hoe je je team next level empowered en zie je dat direct terug in de samenwerking

  Kun je vanuit zuiverheid en balans marketing en sales strategieën ontwikkelen waardoor je een magneet wordt voor de juiste klant

  Heb je de vaardigheden om verlichting te brengen in zware momenten of situaties en daarmee voor je groep

  Ontwikkel je een loepzuivere en krachtige intuÏtie zodat je precies kunt voelen wat de volgende stap zal zijn voor het bedrijf of groep

  Dit is nog maar een kleine greep uit alle resultaten die je behaalt met ENLIGHTS

  Wat werken met Mariska mij bracht en brengt?
  Ik geef leiding vanuit vertrouwen. Dat zie ik direct terug in mijn team doordat ze werken vanuit verbinding. Het is een eenheid met vertrouwen naar elkaar.
  Ik ben van wiebelig en onzeker naar verankerd en zelfvertrouwen gegroeid. Van onrust naar rust en stabiliteit. Op alle vlakken werkt het door: mezelf, mijn moederschap en carrière. Ik ben van iemand die leiding nodig had, gegroeid naar iemand die leiding geeft. Zo dankbaar!

  – Liesbeth Boukema
  Bedrijfsleider

  Mariska heeft mij met slechts één oefening iets zo waardevols geleerd.
  Gronding, het gronden in mijn eigen mooie lijf.
  Laten voelen en zijn.
  De energie, mijn vrouwelijke energie
  De kracht, mijn kracht
  Die tegelijk ook zacht mag zijn.
  Natuurlijk zoals natuurlijk bedoeld is.
  Astrid zoals Astrid bedoeld is.

  Enorm powerfull

  – Astrid te Winkel
  Eigenaar Time Out – Orthomoleculair & epigenetisch therapeut

  Een training of retreat bij Mariska is een fijne, down to earth, manier om echt bij jezelf te komen. Te leren voelen. Het is thuis komen bij jezelf. Een fijne manier om jezelf en daarmee je kids verder te helpen. Je merkt het thuis meteen. Ik bewonder je en wat je weet, voelt en door geeft. Ik voel me gesterkt door wat je me leert (al vergeet ik te vaak het toe te passen). Ik ben dankbaar dat je op mijn pad kwam en bent

  – Silvia Torremans
  Beleidsmedewerker

  De magie van vrouwelijke energie en verbinding

  De diepe ervaringen van verbinden met je positie, authenticiteit en eigen ruimte brengt je bij je kwaliteit die je uitdraagt vanuit je vrouwelijke energie en vertrouwen. En precies dát werkt als een expander van je leiderschap

  Ik weet dat tijd jouw grootste vijand is, maar als je haar toelaat wordt zij je grootste vriend

  – mariska van der hiele

  Why?

  Nergens anders vind je deze vorm van leiderschapstraining met deze begeleiding

  Door het voelende vermogen te ontwikkelen zijn alle technieken die je ooit hebt geleerd meteen geïmplementeerd. Mijn grootste missie is om ondernemende leiders te laten ervaren hoe je op een integere en zuivere wijze je team, klant en groep beïnvloedt door je voelende vermogen zonder dat je op adrenaline gedreven gedrag leiding geeft en leeft. Want daar is maar 1 uitkomst bij mogelijk en dat is burnout.
  Want hoe ontwikkel je je kwaliteiten als leider en als ondernemer zodanig dat je gevolgd wordt omdat men het wilt? En je een hele succesvolle leider bent?

  Met mijn invoelende vermogen, 11 jaar aan ervaring in het begeleiden van mensen en het doorleven van alles wat jij gaat ervaren heb ik een uitzonderlijke basis. De waaier die je als ondernemer of leidinggevende uitspreid is ontzettend groot. Iedere leidinggevende, iedere ondernemer en iedere docent die op mijn pad komt en de ervaring van verbinding heeft, gaat als een speer. Want de regie en de aansturing van het bedrijf, van de groep of team wordt gevoed door vertrouwen. Dit is mijn goud. En is gegarandeerd succes. De openheid, de samenwerking en de resultaten gaan door het dak!

  In dit retreat ga je ALL-IN voor leiderschap vanuit verbinding. Zonder al teveel afleiding en een deep dive. Ik weet dat tijd jouw grootste vijand is, maar als je haar toelaat wordt zij je grootste vriend

  Over Mariska

  De mastertraining en het mentorship voor de ontwikkeling van het vrouwelijk leiderschap is ontstaan na het besef dat ik duizenden mensen heb geleerd hoe ze leiding nemen en geven vanuit het voelende vermogen.

  En veel van die mensen waren ondernemers, leidinggevenden, bedrijfsleiders, managers, docenten, moeders, vaders en ceo’s. Kortom iedereen die anderen aan heeft te sturen.

  Na jaren teachings van mijn spiritueel leraren is mijn invoelende en voelende vermogen ontwikkeld tot een heel erg verfijnd instrument. Alle kennis, mijn fundament en ervaring over leiderschap komt voort uit Westerse en Oosterse zienswijzen die ik dagelijks toepas voor mezelf, mijn kinderen en mijn klanten.

  Van mijn spiritueel leraren heb ik alles geleerd over hoe groot de invloed van energie is en hoe je deze kunt reguleren in een groep en 1:1.

  Enlights is een unieke mastertraining voor ondernemers en leiders die je, durf ik te zeggen, niet vindt in Nederland en daarbuiten. Een beleving die ik zelf doorleefd en geprocessed heb en doorgeef aan mijn klanten en zelfs mijn kinderen. Daardoor is mijn begeleiding zacht doch krachtig want 11 retreats, 3700+ 1:1 sessies en jaren teachings maken mij tot een doorgewinterde docent.

  Door de didactische aantekening heb ik de bevoegdheid om les te mogen geven in mijn eigen vak. Enlights is het levenswerk waarin ik je met heel veel liefde en aandacht zal begeleiden naar de meeste betrouwbare en gebalanceerde leider en ondernemer die je bent.

   

   

  Je kunt niet bedenken wat er ontstaat

  – Mariska van der Hiele – 

  Leer alles over vrouwelijk leiderschap: leiding geven vanuit je voelende vermogen

  Enlights, verlicht, is dát wat er gebeurt als je gaat verbinden met je voelende vermogen en van daaruit leiding geeft. Vrouwelijk leiderschap gaat over verbinding maken met je positie, je authenticiteit en je eigen ruimte. Deze manier van leiding geven is ontstaan uit verschillende Oosterse en Westerse stromingen én mijn eigen processen om als ondernemer, communityleider en moeder balans te ervaren en te blijven vliegen. Het is om die reden een uniek concept wat je nergens anders vindt. In de retraites ga je alles leren over hoe je jezelf sterk positioneert. Hoe je je energie “hoog” houdt. Hoe je voor een groep staat. Wat voor thema er speelt in de groep. Hoe je verbindt met de groep en de dynamiek integer beinvloedt. Op de aankomstdag begin je om 17.00 voor de introductie. 18.00 is er de avondboterham. 19.30 avondsessie

  Positionering autheniciteit en eigen ruimte

  Dag 1 ga je door werkmeditaties, diepe meditatieve,- en praktische oefeningen een stevig fundament leggen. Een bedrijf is niks zonder een heel goed, stevig fundament van een ijzersterke positie, authenticiteit die geademt wordt en eigen ruimte die voelbaar is. Alleen dán kun je blijvend resultaat behalen omdat je weet dat je altijd terug kunt naar de basis om vanuit daar beslissingen te nemen. Je positie, authenticiteit en eigen ruimte als leider komen voort uit stucturele gronding namelijk: bestaansrecht, veiligheid en eigenwaarde. Gronden zorgt voor een exponentiële groei omdat jij staat als een huis. Je creëert vertrouwen en veiligheid waardoor je team, klas of groep floreert en samenwerkt. En dat zie je terug in de cijfers. 

  Groepsdynamiek vanuit zuiverheid en integriteit beïnvloeden

  Dag 2 ga je leren voelen en invoelen op groepsdynamieken vanuit je zelf zodat je leiding geeft waarbij je je energie helemaal bij jezelf kunt houden waardoor je de ander en de groep vrijlaat. Leiding is zoveel meer dan delegeren, manieren en strategieën. Leiderschap heeft een hele andere kant dan die je nu kent: de voelende kant. De kant van verbinding. Voelen. Van vertrouwen en afstemming. Dat heeft voor mij groepsdynamieken leuk gemaakt omdat ik zelf absoluut niet in iemand haar energie wil hangen en wil manipuleren waardoor dat werd gevoeld en er gevolgd kon worden. Je leert om vanuit zuiverheid en integriteit de groep te beïnvloeden en zie je klant, groep, klas, team of gezin samenwerken, harmoniseren en verbinden.

   

  seksuele energie

  Dag 3 gaat over seksuele energie. De meest krachtige energie waarmee jij je business opbouwt of leiding geeft. Het is ook de meest vervuilde energie die er is omdat ie gebaseerd is op verlangen en overleven. Kijk maar naar jezelf hoe je vliegt maar crasht en soms zelfs in een (diep) dal terecht komt. Het is dé energie waarmee je creëert maar ook hoe je je energie vasthoudt, en uplevelt. Door te leren hoe je dit balanceert is het geen grenzeloze energie die verslavend werkt en je gezondheid, relaties en mindset uiteindelijk vernietigt en daarmee je business of leiderschap een onstabiel fundament geeft. In de retraite leer je hoe je deze high-energy inzet in een stabiele energie zodat je balans ervaart en je inspiratie en leiding uit een schone bron tapt waardoor een graag geziene leider en ondernemer wordt

  intuïtieve wijsheid

  Door alle dagen heen leer je om je intuitie zuiver te gebruiken. Gerichte oefeningen om deze energiebanen schoon te maken waardoor je hoofd gaat samenwerken met het lichaam. In je hoofd zitten ongekend veel energiebanen en bronnen wat een vrouwelijke energiebron is. Dit draagt bij aan leiding geven vanuit rust, beslissingskracht en een sterke intuïtie.

  Door het trainen van je voelende vermogen ga je je lichter voelen door een ontzettend sterke kalme geest waardoor de leiding kan voortkomen uit verbinding.

  Je intuïtie wordt zuiver en sterk waardoor je de groepsdynamiek vanuit helderheid en integriteit kunt beïnvloeden

  De inspiratie is een bron waar je veel makkelijker op “af kunt stemmen”  en beslissingen uit kunt nemen zonder dat het een raket is die afgeschoten wordt hopende dat je een keer landt zonder brokstukken en in die tussenfase moet leiden.

  Je gezin vaart hier op mee. Direct.

  You’re in?

  ENLIGHTS 

  Mastertraining 2 – 6 april

  Eenmalig 997 euro ex btw

  incl. btw 1206 euro

  N

  Slechts 7 plekken (2 vrij)

  N

  Geheel verzorgd incl eigen kamer en maaltijden. Gedeeld sanitair

  ENLIGHTS ALL-IN

  Combi-deal

  6491 euro ex btw
  Nu met bijna 50% korting: geldig tot maart 2023
  Eenmalig 3500 euro
  Of
  6 x 642 euro

  ex. btw

  N

  2 x ENLIGHTS mastertraining twv. €1994

  N

  Mentorship twv. €1997

  N

  Grounds twv. €1500 euro

  N

  Leeromgeving met basisoefeningen twv. €500 euro

  N

  Soulcare community twv. €500 euro

  *De mastertrainingen zijn twee maal 4-daagse in Limburg 15 minuten van Venlo, inclusief eigen kamer, gedeeld sanitair, maaltijden, koffie en thee

  Zondag 2 april 17.00 – donderdag 6 april 17.00 (meteen paasweekend erachter aan waardoor je het kan laten bezinken)

  Woensdag  11 oktober 17.00 tot zondag 15 oktober 17.00

  Alleen jij kunt die leiding nemen en vanuit verbinding en vertrouwen regie nemen. Je leiderschap en daarmee bedrijf, je team of groep naar next level tillen
  Pak je m ook?

  – mariska van der hiele

  Dankbaar, dat is wat ik ben maar dit retreat. Voor Mariska in m’n leven, voor de prachtige plek voor de fijne mensen om me heen. Voor de inzichten en het vertrouwen in mezelf dat ik heb gekregen.
  Dank je wel!

  – Wendy Schepers

  Een vrouw die leiding heeft vanuit verbinding is succesvol

  in het bieden van veiligheid en vertrouwen

  Als je dit verwacht is het voor jou als:

  N

  Een mastertraining waarin je verbinding centraal staat

  N

  Je leidinggevende kwaliteiten wilt vergroten

  N

  Open staat voor een nieuwe manier van mediteren

  N

  Gelijkgestemden ontmoet

  N

  Vrouw bent

  N

  Onderneming hebt

  N

  Leidinggevende bent

  N

  Voor een gezin, groep of klas staat

  Dit is niet voor jou als je dit verwacht:

  N

  Als je niks met spiritualiteit hebt of kunt

  N

  Als je een reguliere leiderschapstraining verwacht

  N

  Wellness als in sauna, zwembad of luxe kamers

  N

  Trucjes om je macht te vergroten

  N
  Intuïtie Cursus
  N

  Zweverigheid

  Veel gestelde vragen

  Lees nog even dit

  Ik voel een volle ja maar vind de investering spannend

  Het proces is hier al begonnen. Enlights is niet zomaar een training. Heel graag wil ik dat je die volledige ‘JA’ voelt zodat je ook de commitment aangaat. Dit proces zorgt dat je verbinding maakt met de persoon die next level gaat. Die haar bedrijf gaat opschalen vanuit zuiverheid, haar leiderschap nog succesvoller maakt en balans heeft leiding geven en leiding nemen. Die het haarzelf gunt om next level te gaan. Das heel natuurlijk dat er een beetje weerstand zit. Je gaat deze investering terugverdienen doordat jij alle blokkades opruimt die tussen jou en je overvloed in staat. Zelf investeer ik continue in mijzelf, mijn leiderschap, gezondheid en mijn bedrijf en dat betaalt zich altijd uit. Een moneymindset waarin je denkt in overvloed begint hier. Voel je alsnog vrij om een telefoongesprek in te plannen om te kijken waar de spanning écht zit en of dit helemaal bij je past

  Is dit ook voor mij als ik startende ondernemer ben?

  Zéker als je starter bent. Als jouw bedrijf gaat groeien kun je in verbinding met jezelf zijn en daardoor met je klanten en hoef je jezelf niet meer tegen te houden omdat je bang bent dat het mss te druk wordt en je het niet aankunt. Je hebt de kunst van leiding vanuit verbinding gemasterd waardoor je die verlichting voelt.

  Is dit ook voor mij als ik geen ondernemer of leidinggevende ben?

  Jazeker, maar laten we eerst even contact hebben over wat je doet, waar je staat en wat je wilt. Vul dit formulier even in zodat we een afspraak in kunnen plannen.

  Hoeveel tijd kost het mij?

  Je investeert 3 etmalen van je tijd en daarna ben je vrij om dagelijks door te gaan met oefenen. Vijf uur per week is nodig om je geest zo te trainen dat het blijvend is

  Wat als ik wegens omstandigheden niet kan komen naar de mastertraining hoe werkt het dan?

  Be there! De mastertraining is de versneller door de transformaties die je door gaat maken tijdens de diepe ervaringen van verbinding. Dit is onderdeel van het proces. Het allerbeste resultaat behaal je door juist de mastertraining te volgen. Je gaat diepe ervaringen aan waardoor je het écht gaat uitdragen. Iedere cel, iedere spier en je hele systeem wordt doordrenkt van verbinding, regie over je geest en daarmee een magneet. Het is een gigantische waaier die je uitspreidt direct door naar je klanten, team kinderen en zelfs je relatie. Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet kunt komen.

  Als je hebt gekozen voor één mastertraining betaal je, wanneer er geen vervangende persoon is 500 euro aan onkosten binnen een week voordien. Wanneer je iemand in jouw plaats mee kunt laten doen of ik heb iemand op de wachtlijst staan, kan diegene in jouw plaats en krijg je je volledige bedrag terug.

  Kan deze training ook naast andere trainingen of mijn businesscoachingstraject?

  Jazeker! Dit versterkt alles wat je tot nu toe hebt geleerd omdat je voelende vermogen gigantisch wordt. Enlights volgen terwijl je leiding geeft aan een team of aan je bedrijf werkt is dé gouden combinatie.

  Kan ik dit aftrekken als zakelijke kosten

  Enlights is gericht op leiderschap. En daarom om je zakelijk succes te vergroten en te versnellen. Om die reden kunnen de kosten opgegeven worden bij de belastingdienst.

  ×