ENLIGHTS

Fase 1
2 – 6 oktober 2024

 

De meest krachtige 5 daagse mastertraining vrouwelijk leiderschap

Als je voelt dat je je inhoudt. Omdat je gewend bent om je kleiner te maken dan je bent ook al heb je je positie en het de tijd is om je leiderschap te laten groeien op de vrouwelijke wijze: vanuit verbinding.
Met de drie pijlers: bestaansrecht, veiligheid en eigenwaarde.
Kun je voelen wat het met jou en je leiderschap doet?

Met je kinderen?
Je team?
Je bedrijf?
Je relatie?

leiderschap vanuit rust, beslissingskracht en sterke intuïtie.

Het is bizar wat 5 dagen Enlights doen. De eerste dagen waren pittig, je kunt niet voor jezelf weglopen in een groep. De veiligheid die Mariska weet te brengen in een groep is bewonderingswaardig, waardoor maskers kunnen afvallen. Er ontstond een verbinding in de groep en een krachtveld dat voor diepgaande tranformaties zorgde. Dit zou ik iedere vrouw gunnen.

– Debbie Dreessen
Praktijk bewust in verbinding

Wauw, als jij op zoek bent naar thuis komen bij jezelf dan is Mariska jou begeleidster. Na 1,5 individueel traject nu mee geweest op een 5-daagse. Zelf aan de slag met jou onder warme en invoelende begeleiding maar het is niet voor mietjes want wat kom je jezelf tegen! En juist dat is heel waardevol. Ga er voor! Ik ben heel blij met deze begeleiding en groep heb na een heftige burnout mezelf echt bij elkaar leren pakken en accepteren.

– Sascha Tepper

Het werken met Mariska in de afgelopen jaren heeft me zo ontzettend veel geholpen bij waar ik nu ben in het leven.
Ze biedt veiligheid terwijl ze met haar kennis, kunde en ervaring veel inzicht brengt. Je leert zo je eigen systeem kennen en reguleren zodat je er altijd mee kunt werken in het dagelijks leven en in je werk, overal eigenlijk.
Mijn dank is groot en ik zou iedereen haar begeleiding aanraden.

– Janine Douwes
 Water in leven

Ijzersterk leiderschap

Vanuit verbinding

Een echte verbinding is voelbaar voor iedereen die jij aanstuurt of begeleid. Als je dit leest is dit de uitnodiging voor jou om als vrouw of man de kracht van zachtheid te ontwikkelen. En de drie pijlers bestaansrecht, veiligheid en eigenwaarde te laten groeien in jou zodat je leeft ipv overleeft. En dat terug te zien bij je kinderen die harmoniseren, je bedrijf dat baadt in overvloed, je team dat effectief is en samenwerkt, je relatie waar liefde kan groeien en je gezondheid die x10 kan gaan. .

Jouw verantwoordelijkheid en missie zijn groot. Dat voel je in je tenen. Door je ambitie heb je een adrenaline gedreven aansturing waardoor je vaak ‘aan’staat wat ten koste gaat van wat je te geven hebt. En desondanks geef je nog steeds veel. Je hebt een heel sterk gevoel en juist op dat gevoel neem je vaak beslissingen. Je ondernemende vuur is aanstekelijk en toch!, toch voel je dat er meer mogelijk is. Dat je voor doorbraken staat. Je weet alleen niet wat of hoe.

Jouw goud, jouw kwaliteiten en talenten, komen ongelooflijk veel beter in het licht te staan als je de diepe ervaring van verbinding in de mastertraining hebt omdat jij niet meer afwijkt van wat je voelt.

Laat dit de uitnodiging zijn om ALL-IN te gaan

Dit is een all-in mastertraining inclusief overnachting en maaltijden. Er is geen luxe, geen status en geen wellness. Wat je hier komt doen is de diepste laag van leiderschap ontwikkelen. De laag die iedereen kent maar te weinig benoemt: Het voelende vermogen. Daar waar alle non-verbale communicatie plaatsvindt. In jezelf, in je team, je relatie, je kinderen, klas of groep. Je komt in een omgeving waar deze verbinding centraal staat waardoor het een snelkookpan voor je leiderschap wordt en daarmee voor alle facetten in je leven.

Met weinig afleiding van luxe, status en wellness is verbinding en het vertrouwen waar je je op richt. Om leiderschap te ontwikkelen vanuit verbinding, je gevoel. Het enige wat je nodig hebt is commitment, overgave en moed om deze mastertraining en a way of life te omarmen.

 

Wat zou dat voor jou betekenen als jij ALL-IN gaat?

 • Voor je kinderen?
 • Gezondheid?
 • Je omzet?
 • Je klant
 • Je team
 • Je groep/klas
 • Je relatie
 • Of je gezin?

Leiderschap is meer dan een titel. Het is het voorleven van een verbinding in zachte kracht en zonder veel woorden aan te hoeven sturen. Het is de dynamiek tussen jou en de ander en jouw energie is allesbepalend in het succes daarvan.

  Enlights

  JOUW ENERGIE IS ALLESBEPALEND VOOR DE VERBINDING MET JE KINDEREN. HET SUCCES VAN JE BEDRIJF, TEAM OF CARRIëRE, ÉN JE RELATIE.

  Na de diepe ervaring van enlights:

  Weet je hoe het is om leiderschap te hebben zonder moeite

  Heb je een sterke voelbare positie zonder machtsvertoon, ook naar de lagen boven je

  Heb je gevoeld hoe het is om leiderschap te tonen vanuit een kalme en diepe verbinding

  Kun je je invloed integer inzetten  zodat je gehoord en gevolgd wordt 

  Weet je wat je moet doen om overvloed te creëeren op het gebied van geld, rust en vervulling

  Ben je in staat om veiligheid en vertrouwen te creëren zodat je klanten aantrekt, je team verbinding maakt, je kinderen harmoniseren en er daardoor openheid en samenwerking ontstaat

  Heb je de vaardigheden om verlichting te brengen in zware momenten of situaties en daarmee voor je team, klant, groep of gezin

  Ervaar je weer een nieuw level van authenticiteit en daarmee zichtbaarheid naar de omgeving waardoor je niet meer om je heen kunt

  Neem je eigen ruimte in plaats van hem willen krijgen zodat je het team of de groep kunt dragen

  Ken je je vrouwelijke energie en kunt ermee verbinden

  Weet je hoe vanuit verbinding leiding geeft en neemt en wil je nooit meer anders

  Zal je merken dat door jouw verbinding je team next level empowered wordt en dat zie je direct terug in de samenwerking

  Kun je vanuit zuiverheid en balans marketing en sales strategieën ontwikkelen waardoor je een magneet wordt voor de juiste klant

  Ontwikkel je een loepzuivere en krachtige intuÏtie zodat je precies kunt voelen wat de volgende stap zal zijn voor het bedrijf, team of je groep

  Dit is nog maar een kleine greep uit alle resultaten die je behaalt met ENLIGHTS

  Ik werd getriggerd door de teksten van Mariska op Instagram. En toen ze kwam met het programma Enlights, voelde ik dat dit voor mij was bestemd. Ontwikkelen in mijn eigen leiderschap, dat is wat ik wilde. Voelen wat nodig is, besluiten nemen die kloppen, mijn vrouwelijke energie voelen. Na de afgelopen 5-daagse kan ik alleen maar zeggen dat ik het juiste besluit heb genomen en nu al onwijs veel geleerd heb. Ik gun dit iedereen!!

  – Verina Lim
  HR adviseur

  Voor een wetenschappelijk onderbouwd iemand is Enlights op een bepaalde manier ‘een ver van mijn bed show’. En toch trok het mij, ik voelde die training moet ik doen. Met alleen het hoofd red ik het niet.. (wat ironisch is, is dat ik dat in mijn werk ook niet doe 😂). Door enlights, ging ik meer zakken kom ik weer dichter bij mijzelf, het stuk wat dicht was door hard te werken en coping strategieën kan meer zakken en meer met elkaar integreren waardoor ik mij weer completer voel. Dus wat brengt enlights mij tot nu toe? Zachtheid, veiligheid en zakken. Waardoor er meer rust is.
  En dat wetenschappelijke brein is ook gerust, want als therapeut zie ik zoveel verschillende verklaringen en ik zie psychologische theorieën.. dank Mariska, ik kijk uit naar de rest van Enlights.

  – Shanna Duits
  Eigenaar samenzwaluwen.nl – orthopedagoog-generalist

  Volgens mij komt de review niet uit mijn pen omdat ik gewoon niet kan omschrijven wat het voor mij doet. Elk woord slaat de impact dood. Doet geen eer aan de beleving en ervaring. Taal schiet werkelijk te kort in deze. Het haalt de werkelijke benadering niet.Enige wat ik kan zeggen: beleef het en je leven zal niet meer hetzelfde zijn, verwacht wonderen, laat je verwonderen en ervaar.

  Enough said 

  – J.
   Adviseur Digitaal burgerschap

  De magie van leiding vanuit verbinding

  De diepe ervaringen van verbinden met je positie, authenticiteit en eigen ruimte brengt je bij je kwaliteit die je uitdraagt vanuit je vrouwelijke energie en vertrouwen. En precies dát werkt als een expander van je leiderschap

  Ik weet dat tijd jouw grootste vijand is, maar als je haar toelaat wordt zij je grootste vriend

  – mariska van der hiele

  Vrouwelijk leiderschap

  Kracht vanuit zachtheid

  Vrouwen die vertrouwen op hun gevoel, in hun lichaam aanwezig zijn en daardoor kracht vanuit zachtheid ervaren zijn de meest krachtige leiders van deze tijd en de toekomst. Want er is maar één uitkomst mogelijk als ze zich inhoudt en meer overleeft dan leeft en dat is een een uitgeblust vlammetje dat meer wil dan ze kan en daardoor opgebrand, zonder plezier en stiekem eenzaam de boel draaiende houdt. En dat brengt weer gezondheidsklachten met zich mee zeker richting de overgang of tijdens. Want hoe ontwikkel je je talenten en kwaliteiten als ondernemende vrouw als je heel de tijd aanstaat?

  Iedere vrouw die op mijn pad komt en de ervaring van verbinding heeft, haar talent, haar wijsheid en kwaliteit leeft, gaat als een speer. Want de regie en de aansturing wordt gevoed door vertrouwen, zachtheid én kracht. Dit is mijn goud. En is gegarandeerd succes. De openheid, de samenwerking en de resultaten gaan door het dak!

  In deze mastertraining ga je ALL-IN voor verbinding. Zonder veel afleiding en een deep dive. Ik weet dat tijd jouw grootste vijand is, maar als je haar toelaat wordt zij je grootste vriend

  Over Mariska

  Alles wat je hier leert heb ik zelf doorleefd

  Ik probeerde door hard te werken, mezelf weg te cijferen en kleiner te maken dan dat ik was leiderschap te tonen. Ik voedde mijn kinderen op vanuit angst en schuldgevoel. Had twee bedrijven en een baan om die bankrekening maar te vullen, en mijn huwelijk liep na 6 maanden op de klippen. Er ging iets mis.

  Ik wist hoe het was om hard te zijn voor mezelf. Want met een schop onder mijn kont kreeg ik mezelf vooruit. 

  Maar had nog maar één wens door deze manier van het leven leiden, of misschien was het eerder lijden,: rust. Een vangnet zijn voor mijn kinderen, verbinding in mijn relatie, genoeg geld op de bank, de leukste klanten en een goede gezondheid.

  En daar was leiderschap voor nodig maar niet op de wijze zoals ik het altijd deed.
  Sinds 2011 heb ik verschillende spiritueel leraren gehad die me leerden hoe ik vanuit veel meer zachtheid zonder kracht te verliezen, leiderschap nam over mijn leven en bedrijf. Met succes!

  Mijn diepste verlangens werden waarheid door zachte kracht. Door het maken van verbinding met de drie grootste pijlers van vrouwelijk leiderschap: bestaansrecht veiligheid en eigenwaarde oftewel: gronding en dat te combineren met subtiele energie (fase 3, PURE).

  ALLE antwoorden op de problemen in je onderneming, leiderschap, moederschap, relatie en geldzaken, kwamen voort uit deze basis en leidde naar zachte kracht. En ik kon niet anders dan andere ondernemende, ambitieuze en spirituele vrouwen te begeleiden .

  En dit is mijn goud.
  Want alles wat ik jou leer, heb ik zelf volledig doorleeft. Want ik ben er van overtuigd dat je iemand daar kan brengen waar je zelf bent. Van het meest onrustige volle hoofd, dat altijd aanstond ben ik gegroeid naar rust waardoor ik me kalm voel, emotioneel er kan zijn voor mijn kinderen, genoeg geld op de bank, de aller allerleukste cliënten én studenten, en gezond.

  Je kunt niet bedenken wat er ontstaat

  – Mariska van der Hiele – 

  Leer alles over vrouwelijk leiderschap: bestaansrecht, veiligheid en eigenwaarde: verbinding door je voelende vermogen

  In deze mastertraining ga je leren hoe je de basis van vrouwelijk leiderschap, gronding, mastert. De ecstatische opwaartse energie waardoor je in je hoofd zit, met moeite beslissingen neemt, je bedrijf niet stroomt, je vaker schreeuwt tegen je kind dan je wilt, geen verbinding ervaart in je relatie en je omzet mist, leer je om te kalmeren. In combinatie met GROUNDS doorloop je alle fases die nodig zijn om het leiderschap vanuit verbinding volledig te masteren namelijk:

  • Ecstatische energie
  • Kalmte
  • Overgave
  • Stabiliteit

  Door jezelf te omringen met ondernemende & ambitieuze vrouwen, in een omgeving waar gronding en verbinding centraal staan, kun je de diepte ingaan. Omdat je vanuit veiligheid je verbinding ontzettend krachtig maakt waardoor je door je integriteit, zuiverheid ontwikkeld en heel makkelijk en fijn wordt om te volgen

  Positionering autheniciteit en eigen ruimte

  Alle dagen ga je door werkmeditaties, diepe meditatieve,- en praktische oefeningen een stevig fundament leggen vanuit gronding. Je kinderen leunen op jou en jouw energie. Je bedrijf en team is niks zonder een heel goed, stevig fundament van een ijzersterke positie, authenticiteit die geademt wordt en eigen ruimte die voelbaar is. En je relatie wordt verrijkt door verbinding. En dit komt voort uit vrouwelijk leiderschap en stucturele gronding die bestaat uit: bestaansrecht, veiligheid en eigenwaarde. Gronden zorgt voor een exponentiële groei omdat jij staat als een huis. Je creëert vertrouwen en veiligheid waardoor je kinderen, je bedrijf, je team, je relatie, klas of groep floreert en samenwerkt. En dat zie je terug in je dagelijkse leven, je cijfers en je relatie omdat je dán blijvend resultaat zult behalen omdat je uit een andere (kennis)bron tapt dan je hoofd namelijk: je ziel, het voelende vermogen

  intuïtieve wijsheid

  Door alle dagen heen leer je om je intuïtie zuiver te gebruiken. Gerichte oefeningen om deze energiebanen schoon te maken waardoor je hoofd gaat samenwerken met het lichaam. Je hoofd zit vol met energiebronnen en banen en hoe schoner hoe meer leiding vanuit rust, beslissingskracht en sterke intuïtie.

  Door het trainen van je voelende vermogen ga je je lichter voelen door een ontzettend sterke kalme geest waardoor de leiding kan voortkomen uit verbinding.

  Je intuïtie wordt zuiver en sterk waardoor je de groepsdynamiek vanuit helderheid en integriteit kunt beïnvloeden

  De inspiratie is een bron waar je veel makkelijker op “af kunt stemmen”  en beslissingen uit kunt nemen zonder dat het een raket is die afgeschoten wordt hopende dat je een keer landt zonder brokstukken en in die tussenfase moet leiden.

  Je gezin vaart hier op mee. Direct.

  You’re in?

  ENLIGHTS 

  Mastertraining 2 – 6 oktober 2024

   €83 korting bij eenmalige betaling
  Van: 1300 excl btw
  voor 1217 euro excl btw

  incl. btw 1473 euro

   Of 3 x 524 euro incl btw
  N

  4 etmalen beginnend en eindigend om 17.00

  N

  Tijdelijke whattsapp groep tot en met de training

  N

  Incl lesmateriaal

  N

  Geheel verzorgd incl slapen op slaapzaal en maaltijden.

  N

  Upgrade naar eigen kamer mogelijk

  grounds

  All-in Jaartraining

  €300 korting bij eenmalige betaling
  €3807,87 incl btw
  Voor 3444,87 incl btw

  excl. btw 3147 euro

  Of 12 x 317 euro incl btw
  N

  Fase 1 ENLIGHTS mastertraining 2-6 okt

  N

  Fase 2 Grounding 28 oktober 2024 – 16 juni 2025

  N

  Fase 3 Pure 25-29 juni 2025

  *De mastertraining is 4 etmalen in Limburg, 15 minuten van Venlo, inclusief slapen op slaapzaal, upgrade naar eigen kamer mogelijk, zolang de voorraad strekt, gedeeld sanitair, maaltijden, koffie en thee en prachtige omgeving

  Praktisch: 
  Op de aankomstdag beginnen we om 17.00 met de introductie. Om 18.00 is er een avondboterham en om ongeveer 19.00 starten we de eerste groepssessie. Vier dagen later eindigt de training om 17.00.

  Grounds is tevens het eerste jaar van de opleiding tot grondingstherapeut®.  Grounds is echter los van de opleiding te volgen. Je ontvangt korting bij eenmalige betaling.

  Je vindt een compleet overzicht van de tarieven op deze pagina.

  Data’s Live mastertrainingen Fase 2: Grounding
  Identiteitsshift weekend: 27-29 september
  Zoom live lessen: 10 juni – feb 2025

  *De online mastertraining volg je via zoom en het identiteitsshiftweekend is wederom in Limburg incl overnachtingen op slaapzaal. Upgrade naar eigen kamer is €15 pn

  Data’s zoom fase 2 20.00 22.00 onder voorbehoud 2024/2025
  17 juni
  8 juli
  9 september
  7 oktober
  4 november
  2 december
  13 januari
  3 februari
  24 februari
  3 maart

  Voorwaarden

  • Minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Specifieke vooropleiding is niet noodzakelijk
  • Minstens 80% van de lessen dienen bijgewoond te worden
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Beschikken over genoeg tijd om dagelijks te oefenen
  • Coachende en zelfreflecterende instelling en houding
  • Duidelijke interesse in spirituele ontwikkeling
  • Voor zoomlessen: een computer met een goede, stabiele internetverbinding

  Voor fase 2 is dagelijks trainen en bezig zijn met gronding en het doorleven ervan de norm. Dat betekent minimaal 2 x 20 minuten actief per dag aan aandachtstraining.
  De live bijeenkomsten zijn inclusief overnachtingen en zijn in totaal 72 uur

  De zoomlessen zijn ongeveer 4 uur per maand verdeeld over 7/8 maanden (+/-24 uur) waarbij je in eigen tijd samen oefent. Daarnaast is het mogelijk om bij de retraitedagen van het mentorschap aanwezig te zijn van 10.30 – 16.30 in Middelburg. Zo ongeveer 4-6 dagen per jaar. En is het identeitsshift weekend in Limburg van vrijdag 17.00 tot zondag 17.00.

  De opleiding is deels live en deels via zoom waarvan je de link ontvangt bij inschrijving
  De locatie voor de live mastertrainingen is:
  hoverheideweg 2 5951 NB Belfeld, Limburg

  Alleen jij kunt die leiding nemen en vanuit verbinding en vertrouwen regie nemen. Je leiderschap en daarmee bedrijf, je team of groep naar next level tillen
  Pak je m ook?

  – mariska van der hiele

  Dankbaar, dat is wat ik ben maar de training. Voor Mariska in m’n leven, voor de prachtige plek voor de fijne mensen om me heen. Voor de inzichten en het vertrouwen in mezelf dat ik heb gekregen.
  Dank je wel!

  – Wendy Schepers

  Als je dit verwacht is het voor jou:

  N

  Een mastertraining waarin je verbinding centraal staat

  N

  Je leidinggevende kwaliteiten wilt vergroten

  N

  Open staat voor een nieuwe manier van leidinggeven

  N

  Open staat voor een nieuwe manier van mediteren

  N

  Gelijkgestemden ontmoet

  N

  Vrouw bent

  N

  Onderneming hebt

  N

  Leidinggevende bent

  N

  Voor een gezin, groep of klas staat

  Dit is niet voor jou als je dit verwacht:

  N

  Als je niks met spiritualiteit hebt of kunt

  N

  Als je een reguliere leiderschapstraining verwacht

  N

  Wellness als in sauna, zwembad of luxe kamer

  N

  Trucjes om je macht te vergroten

  N
  Intuïtie Cursus
  N

  Zweverigheid

  Een vrouw die leiding heeft vanuit verbinding is succesvol

  in het bieden van veiligheid en vertrouwen

  Veel gestelde vragen

  Lees nog even dit

  Ik voel een volle ja maar vind de investering spannend

  Het proces is hier al begonnen. Enlights is niet zomaar een training. Heel graag wil ik dat je die volledige ‘JA’ voelt zodat je ook de commitment aangaat. Dit proces zorgt dat je verbinding maakt met de persoon die next level gaat. Die haar bedrijf gaat opschalen vanuit zuiverheid, haar leiderschap nog succesvoller maakt en balans heeft leiding geven en leiding nemen. Die het haarzelf gunt om next level te gaan. Das heel natuurlijk dat er een beetje weerstand zit. Je gaat deze investering terugverdienen doordat jij alle blokkades opruimt die tussen jou en je overvloed in staat. Zelf investeer ik continue in mijzelf, mijn leiderschap, gezondheid en mijn bedrijf en dat betaalt zich altijd uit. Een moneymindset waarin je denkt in overvloed begint hier. Voel je alsnog vrij om een telefoongesprek in te plannen om te kijken waar de spanning écht zit en of dit helemaal bij je past

  Is dit ook voor mij als ik startende ondernemer ben?

  Zéker als je starter bent. Als jouw bedrijf gaat groeien kun je in verbinding met jezelf zijn en daardoor met je klanten en hoef je jezelf niet meer tegen te houden omdat je bang bent dat het mss te druk wordt en je het niet aankunt. Je hebt de kunst van leiding vanuit verbinding gemasterd waardoor je die verlichting voelt.

  Is dit ook voor mij als ik geen ondernemer of leidinggevende ben?

  Jazeker, maar laten we eerst even contact hebben over wat je doet, waar je staat en wat je wilt. Vul dit formulier even in zodat we een afspraak in kunnen plannen.

  Kan ik als man hier ook aan meedoen?

  Alhoewel alles gericht is op vrouwelijk leiderschap en vrouwen wil dat niet zeggen dat mannen deze training(en) niet kunnen volgen. Het antwoord is daardoor JA. Fijn als je meedoet.

  Hoe weet ik of het niveau van de groep passend is?

  De uitspraak: ‘If you’re the smartest person in the room, you’re in the wrong room’ ken ik ook.

  Mijn ervaring is dat ik nooit een uitdaging uit de weg ben gegaan. Want voordat je het weet ben je in de valkuil van je geest gestapt van vergelijkingen. Of om te geloven dat je iets nodig hebt om jezelf beter te voelen. En hier begint ENLIGHTS/GROUNDS meteen voor je te werken.

  Bovendien is mijn ervaring en visie: iemand die net begint, spiegelt een gevorderde in dat wat ook bij een gevorderde nog aanwezig is, maar dan subtieler. Dat is zelfs lastiger dan wanneer je net begint want subtieler is krachtiger en soms lastig waarneembaar. En daarom alleen al is het een groot cadeau want de sutbiliteit leren voelen is door een berg weerstand heen gaan om uit te komen bij een degeconditioneerde geest die vrij is van hindernissen.

  Hoeveel tijd kost het mij?

  Je investeert 3 etmalen van je tijd en daarna ben je vrij om dagelijks door te gaan met oefenen. Vijf uur per week is nodig om je geest zo te trainen dat het blijvend is

  Wat als ik wegens omstandigheden niet kan komen naar de mastertraining hoe werkt het dan?

  Be there! De mastertraining is de versneller door de transformaties die je door gaat maken tijdens de diepe ervaringen van verbinding. Dit is onderdeel van het proces. Het allerbeste resultaat behaal je door juist de mastertraining te volgen. Je gaat diepe ervaringen aan waardoor je het écht gaat uitdragen. Iedere cel, iedere spier en je hele systeem wordt doordrenkt van verbinding, regie over je geest en daarmee een magneet. Het is een gigantische waaier die je uitspreidt direct door naar je klanten, team kinderen en zelfs je relatie. Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet kunt komen.

  De annuleringsvoorwaarden zijn:
  Annuleren kan een maand vooraf kosteloos. 
  Bij annulering van 4 – 2 weken voordien betaal je 30% van de totale vraagprijs
  Bij annulering bij minder dan 2 weken voordien wordt 100% van de totaalprijs in rekening gebracht. 

  Kan deze training ook naast andere trainingen of mijn businesscoachingstraject?

  Jazeker! Dit versterkt alles wat je tot nu toe hebt geleerd omdat je voelende vermogen gigantisch wordt. Enlights volgen terwijl je leiding geeft aan een team of aan je bedrijf werkt is dé gouden combinatie.

  Kan ik dit aftrekken als zakelijke kosten

  Enlights is gericht op leiderschap en vergroten van je ondernemersvaardigeden. En daarom om je zakelijk succes te vergroten en te versnellen. Om die reden kunnen de kosten opgegeven worden bij de belastingdienst.

  ×