PURE @home

Fase 3
5-9 juni

Master de subtiele energie en word de hartsgedragen leider

Bestaansrecht, veiligheid en eigenwaarde verbinden met je hart. Leiderschap is meer dan een titel. Het is het voorleven van een verbinding in zachte kracht en met de juiste woorden aansturen. Het is de dynamiek tussen jou en de ander en jouw energie is allesbepalend in het succes daarvan.

Jouw energie is allesbepalend voor je leiderschap. En daarmee voor het succes van je bedrijf, team of carriere, je kinderen én je relatie.

Je was aanwezig met zowel autoriteit als compassie en dat was voelbaar en je creëerde daarmee een basis van veiligheid waarin we mee konden en konden openen en helen. Ik heb het je al zo vaak zien doen maar nu kwam het nog meer binnen. Er is dan niks nodig, alleen maar zijn. Gewoon zoals ik ben.
Het was fijn om me veilig te voelen en te ontspannen. De transformaties te aanschouwen die in werking zijn gezet zowel bij deze mooie vrouwen als bij mezelf. Dit gun ik iedereen.

– Loes Bekker

JE POSITIE

Je hoeft hem niet te verdienen. Je hoeft niet hard te werken voor wie je bent, wat je wilt of voelt.

“Relax”

VOELEN

Leren vertrouwen op dat wat je voelt en dat masteren maakt dat je jezelf nooit meer verliest

“Connect”

EIGEN RUIMTE

De verfijning in het aanvoelen van je grenzen is levensreddend. Hierdoor laat je jezelf niet meer in de steek.

“Lead”

Je leiderschap in beton gieten

en leef vrouwelijk leiderschap

Wat je gaat leren is je gronding, waar je afgelopen jaar op hebt getrained, verbinden met het hart. Zachte kracht die subtiel is en heel sterk voelbaar. De energie die niet uit te leggen is, enkel te voelen en maakt dat de verbindingen in je hersenen aangelegd worden om met kracht én vanuit zachtheid te leiden. Deze energie kun je niet forceren maar alleen bereiken door te trainen op hoog niveau met de juiste technieken op gronding.

Hierdoor ben je in staat om op een diep level je eigen energie te reguleren met de methode van de grondingstherapeut®. Wat je voor anderen wellicht wilt doen, ga je eerst (deels) op jezelf toepassen.

Je leiderschap zal niet meer hetzelfde zijn omdat je niet meer te manipuleren, af te wijzen of te veroordelen bent omdat je jezelf niet meer zo behandeld. De gezonde keerzijde is dat jij anderen ook niet meer zo wilt behandelen waardoor je graag gevolgd wordt omdat jouw eigen belang veranderd is in eigenwaarde. En dat is voelbaar.

Met deze commitment en vertrouwen waar je je op richt krijg je een diep gevoel van gronding echte verbinding. Voelbaar voor iedereen die jij aanstuurt of begeleid. Hetgene wat je nodig hebt is commitment, overgave en moed om deze mastertraining en a way of life te omarmen.

Laat dit de uitnodiging zijn om te gaan…

Dit is een live-online mastertraining. De commitment die jij hier aangaat, thuis op je kussen, in je huishouden en een praktijkdag op locatie in Breda, waarborgt je succes én geluk. Vijf uur per dag train je je geest terwijl je ont-moet. Je ontwikkelt hierdoor de kracht van zachtheid, het hart wat opent terwijl je je kracht voelt. Dit is waar leiderschap. Je zult empatisch en krachtig leiden wat een recept is om graag gezien en gevolgd te worden of het nu je kinderen, je man of je team is. Wat je hier komt doen is de diepste laag van leiderschap ontwikkelen: de subtiele laag. Enkel waar te nemen door een getrainde geest.

Daar waar alle non-verbale communicatie plaatsvindt. Wat zou dat voor jou betekenen als jij ALL-IN gaat en je gronding mastert en verbindt?

  • Voor je gezondheid?
  • Je omzet?
  • Je klant
  • Je team
  • Je groep/klas
  • Je relatie
  • Of je gezin?

Na de diepe ervaring van PURE @home

Ben je zakelijk en privé een hartsgedragen leider

De magie van leiding vanuit verbinding

Hoe dieper je kan verbinden, hoe sterker de geest. Hoe sterker de geest, hoe sterker je beslissingen én je verbinding. Krachtige beslissingen én verbinding is precies wat er nodig is om een hartsgedragen leider te zijn die graag gevolgd wordt.

Hoe subtieler de energie

Hoe krachtiger het leiderschap

– Mariska van der hiele

Why?

Vrouwen die leiden vanuit zachte kracht, leiden vanuit het hart

Op het moment dat ik de sprong maakte naar subtiele energie was dat het moment dat ik kennis maakte met kracht en zachtheid tegelijk. Dat is bijna niet te beschrijven maar alle moeite, inspanning en stress valt in één klap van je af en je behoudt je leiderschap.

En dat betekent dat je ook de buitenwereld laat voor wat ie is want je ont-moet.

Welke vrouw dan ook, of ze nu les geeft, moeder is of therapeut, een bedrijf heeft, leiding heeft over een team van 3 of 50 man of een relatie heeft, kan dit leren.

Waardoor ze wordt gehoord aan de vergadertafel omdat er graag naar haar geluisterd wordt. Rust creëert en harmonie bij en met haar kinderen. Bij zichzelf blijft in haar relatie en haar lichaam dat gezond(er) wordt.

En dat zonder moeite…

Een ondernemende vrouw die dit voelt in al haar vezels, leidt een ieder die ze tegenkomt naar het hart. En daar kunnen we er niet genoeg van hebben.

Ont-moeten

– Mariska van der Hiele –

Ont-moet en maak kennis met de kracht van zachtheid

Door de juiste technieken en de basis die je in fase 1 en 2 hebt geleerd kom je tot ont-moeten. De kracht van het hart. Deze energie bereik je enkel door te ont-moeten en kan niet geforceerd worden. Vijf dagen ga je de diepte in door 5 uur per dag te trainen en één dag samen te komen om het in bijzijn en mét anderen te oefenen.

 

You’re in?

Pure @home

5-9 juni 2024

 €100 korting bij eenmalige betaling:
Van €747: voor 647 euro ex btw

incl. btw 782,82 euro

Of
3  x 249 euro ex btw

incl. btw 301,29 euro

Of
PURE @home voor 360 euro incl btw wanneer je ook ENLIGHTS als fase 3 doet
N

4 dagen live online mastertraining vanuit huis

N

Trainingsdag  van 10.00 – 17.00 in het mastbos in Breda

N

Incl lesmateriaal

N

Incl lunch tijdens trainingsdag

N

Tijdelijke whattsapp groep tot en met de training

*De mastertraining is te volgen via de online meditatiezaal. Je traint je aandacht 5 uur per dag gezamelijk met de groep. De praktijkdag is in Breda in het mastbos. 

Praktisch: 
Blokkeer je agenda op deze tijden voor een uur: 7.00, 9.00, 11.00 15.00 17.00 live q and a en 20.00 laatste sessie

Subtiele energie is een netwerk van verbindingen wat alleen voelbaar is als je ont-moet

– mariska van der hiele

Dankbaar, dat is wat ik ben voor de training. Voor Mariska in m’n leven, voor de prachtige plek voor de fijne mensen om me heen. Voor de inzichten en het vertrouwen in mezelf dat ik heb gekregen.
Dank je wel!

– Wendy Schepers

Als je dit verwacht is het voor jou als:

N

Je fase 1 & 2 hebt gedaan

N

Je de kracht van zachtheid wilt ontwikkelen

N

Wilt verblijven in zachte kracht

N

Openstaat voor meditatie of aandachtstraining 

Dit is niet voor jou als je dit verwacht:

N

Niet wilt mediteren oftewel: je aandacht wilt trainen

N

Als je niks met spiritualiteit hebt of kunt

N

Als je een reguliere leiderschapstraining verwacht

Een vrouw die leiding heeft vanuit verbinding is succesvol

in het bieden van veiligheid en vertrouwen

Veel gestelde vragen

Lees nog even dit

Ik wil PURE graag als fase 1 doorlopen, kan dat?

In principe is het niet mogelijk maar ik ben erg benieuwd naar je reden want die heb je niet voor niets. Stuur me een bericht op: info@mariskavanderhiele.nl zodat we een belafspraak in kunnen plannen. In overleg is veel mogelijk maar ga er in eerste instantie vanuit dat het niet mogelijk is.

Krijg ik korting als ik ENLIGHTS en PURE tegelijk doe?

Jazeker! Er zijn mensen die naast PURE, ENLIGHTS ook doen. In dat geval krijg je meer dan 50% korting op de PURE en kun je meedoen voor 360 euro incl btw

Hoeveel tijd kost het mij?

Je investeert 4.5 dag van je tijd, 6 uur per dag, in deze live-online mastertraining en één dag op locatie, en daarna ben je vrij om dagelijks door te gaan met oefenen. Vijf uur per week is in het begin zeker nodig om je geest zo te trainen dat het blijvend is

Wat als ik wegens omstandigheden niet kan komen naar de mastertraining hoe werkt het dan?

Be there! De mastertraining is de versneller door de transformaties die je door gaat maken tijdens de diepe ervaringen van verbinding. Dit is onderdeel van het proces. Het allerbeste resultaat behaal je door juist de mastertraining te volgen. Je gaat diepe ervaringen aan waardoor je het écht gaat uitdragen. Iedere cel, iedere spier en je hele systeem wordt doordrenkt van verbinding, regie over je geest en daarmee een magneet. Het is een gigantische waaier die je uitspreidt direct door naar je klanten, team kinderen en zelfs je relatie. Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet kunt komen.

De annuleringsvoorwaarden zijn:
Annuleren kan een maand vooraf kosteloos.
Bij annulering van 4 – 2 weken voordien betaal je 30% van de totale vraagprijs
Bij annulering bij minder dan 2 weken voordien wordt 100% van de totaalprijs in rekening gebracht.

Kan ik dit aftrekken als zakelijke kosten

Enlights en Enlights Home is gericht op leiderschap en vergroten van je ondernemersvaardigeden. En daarom om je zakelijk succes te vergroten en te versnellen. Om die reden kunnen de kosten opgegeven worden bij de belastingdienst.

×