Grounds

Ontwikkel een sterke en kalme geest en waarborg je integriteit, zuiverheid en verbinding waardoor je van nature wordt gevolgd

Positie, authenticiteit en eigen ruimte

Gun jezelf de kracht van vrouwelijk leiderschap 

Een jaar energie-les
1500 euro excl, of maandelijks 130 excl

Hoe ga je de adelaarsvisie behouden

Als je niet weet hoe het is om gegrond te zijn 

welkom bij grounds

Jij bent die vrouw die wilt blijven groeien, on top of your game bent, goed resultaat wilt en hart hebt voor de zaak. Toch merk je dat je op wilskracht of zelfs hardheid iets wilt bereiken en loop je leeg.

Ondernemende vrouwelijke leiders hebben een sterk vuur van verlangen waardoor ze in een snel tempo denken, schakelen en agenda’s vol plannen en daarnaast nog 37 ballen in de lucht houden. Maar als je echt contact wilt, goed resultaat, samenwerking en verbinding dan heb je je met je vrouwelijke energie te verbinden en te landen. En dat landen gaat net als een vliegtuig die strandt en deukt zonder verbinding. Of als een dikke kater na een avondje doorzakken. Moe en overprikkeld laad je weer langzaam op. Om weer in een high te komen, de drukte in je gezin, je business ideeënbus, je team of groep die extra aandacht vraagt waardoor je jezelf blijft uitputten. Dit kan of moet zelfs anders voor je totale gezondheid en rust want je wilt doorgroeien als leider. Er is nog een manier en dat is door vrouwelijk leiderschap. Door verbinding te maken met je vrouwelijke energie, jezelf waardoor je een kalme en sterke geest ontwikkelt.

Vanuit deze kalmte kun je bij jezelf blijven terwijl je de groep op een integere manier beïnvloedt waardoor er écht contact is, je team zich empowert voelt, je kinderen en je partner harmonie voelen veel meer openen en vertrouwen laat zien.

 

“Bizar! Deze ontspanning heb ik nog nooit gevoeld.”

– Lisette

Leiderschap is 80% psychologie en 20% strategie

Ik geloof dat het 100% verbinding is

Grond en transformeer

van wilskracht naar overgave

Als je écht landt, écht grondt, kun je je businessideëen tot werkelijkheid brengen en vliegen omdat het verbonden en afgestemd is. Kun je groepsenergie ervaren en vanuit daar bijsturen zonder eigen belang. Alle ruis valt weg zodat alleen zuiverheid overblijft. Omdat de kalmte die door je cellen heenstroomt verbonden is met een diep weten waardoor je klanten zekerheid voelen en naar je toe zullen komen om met je te werken. Je team die voelt dat jij in een diepe rust hangt zullen zich die kalmte als een spons opnemen zodat ze kunnen doen wat ze te doen hebben. Ze zullen zich openen naar je omdat ze zich veilig voelen. Wat groeit is een kalme zachtheid waarbij de creatieve high-energy zal stromen als een beekje waardoor je er altijd op in kunt tappen omdat je vertrouwen voelt. En daardoor ook los kunt laten wat niet meer bij je past. Vanuit deze plek neem je beslissingen zonder twijfel, neem je positie, adem je authenticiteit en neem je je eigen ruimte. 

Na meer dan 3700+ 1:1 sessies individueel en in een groep werd mij iets heel erg duidelijk: Alle groepsdynamieken, leiderschapsproblematiek én kwaliteiten zit hem in 3 essentiële thema’s en als die thema’s doorleefd en toegepast worden gaat leiderschap next level waardoor je van nature gevolgd wordt

Mariska is een hele lieve vrouw met goede humor! Ik dacht dat ik niet kon voelen bij mijzelf maar dat kon ik wel degelijk! En nee niet na maanden lange sessies maar binnen enkele minuten! ?❤️
Ik ben zo blij en dankbaar dat dit op mijn pad kwam!
Lieve Mariska ga zo door jij maakt de wereld een heel stuk mooier!

– Anouk Mol
Financieel medewerker

Dit moet je ervaren, toepassen en blijven doen!! Dan is het LIFE changing echt Geweldig ? Ik heb een fantastische groep waar ik voor sta en ik merk direcht wat het voor de leerlingen doet. In dit traject heb ik een de liefde van mijn leven aangetrokken! Ik ben dankbaar dat ik dit ben gaan doen en Mariska heb ontmoet. Top♥️

– Karin Harbers
Docent MBO

In januari 2019 voor t eerst een sessie met mariska gehad via face-time. Meteen een mega goed ervaring. Dat waar ik op dat moment in verdronk heeft ze weten te herstellen, zodat ik weer verder kon. Nog 2x om andere redenen op die manier geholpen door Mariska oa van mn alleen slapen angst afgeholpen. Daar had ik al heel lang last van. Niks meer van gemerkt! Ook heb ik bij haar de rust voor rennende moeders (online curus) gevolgd. Alles bij elkaar heeft het me tot mezelf gebracht. Tot mn werkelijke kern. EEN DIKKE AANRADER DUS!❤️ Maris is top

– Laura van Berkel
Eigenaresse Alles Stroomt

The Spirit Business Mom Grounds

 Een jaar energie-les om te gronden

Als er iets is wat jij kunt gebruiken, is het zachtheid door zelfliefde. Je bent een krachtig spiritueel wezen, een fantastische liefdevolle moeder en een kickass businessvrouw. Daarom is het nu tijd om het knokken achter je te laten. Je hebt lang genoeg in de overlevingsstand gestaan en genoeg stress over je business, schuldgevoelens naar je kinderen en eenzaamheid in je relatie ervaren. Je wilt blijven groeien, maar doordat je altijd on top of your game bent, merk je dat jij hardheid nog inzet om je doelen te bereiken. Je gaat (on)bewust over je grenzen en ervaart daardoor stress. Omdat je altijd ‘aan’ staat. Je hebt last van gewetenswroeging richting je kinderen, omdat het moeilijk voor je is om écht aanwezig zijn. Bovendien wil je niks liever dan je weer open kunnen stellen voor jezelf, zodat je kunt rusten.
Ik weet dat gronden kracht kost en lastig voor je is. Ondanks alle pogingen die je al deed: het werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je zoektocht binnen de spiritualiteit, het doen van meditaties en het inbouwen van rust. Daarom heb ik grounds voor je ontwikkeld. Bestaansrecht, veiligheid en eigenwaarde zodat de kalmte en gronding helemaal eigen gaan worden

 

“Het lijkt wel of ik door de bank heen zak, haha! Zoveel gronding heb ik nog nooit gevoeld. Mijn hoofd moet er nog even aan wennen.”

– Anoniem

Hoe ik tot gronden ben gekomen

overvloed in je business, moederschap en relaties

Mijn onrust was real. Al van kinds af aan was ik door de hardheid die ik om me heen ervaarde aan het overleven. Totdat ik op mijn dertigste niet meer kon en knakte door de scheiding, koophuis onder water, financiële zorgen en alleenstaand moederschap. Bijna alles (behalve mijn kinderen) waar ik ooit naartoe had geleefd, was onder m’n voeten weg gevaagd. Het huwelijk, het gezin als hoeksteen, financiële rust, mijn hele ruime koophuis, kinderen in balans, een hele fijne relatie, zodat het ouderschap goed verdeeld werd… het moest niet zo zijn. Maar dat was wél de aanzet tot het gronden. Want wauw, wat miste ik rust! In 11 jaar tijd heb ik mij de energie eigen gemaakt door te leren van verschillende spirituele leraren die hun wijsheden met mij deelden uit Oosterse stromingen. Nu heb ik mijn methodes en technieken ontwikkeld en dat is beloond met regie vanuit mijn voelende vermogen. Met als gevolg fantastische resultaten bij mijn klanten. Een warme community.  Een écht fantastische band met mijn kinderen. Overvloed in m’n business met de leukste klanten, innerlijk de onrust shiften naar rust, overgave leren doen, een bijzondere relatie aantrekken, financiële rust en mijn eigen koophuis… Als dat allemaal geen overvloed is? En dat gun ik écht iedere ondernemer en leidinggevende, haar team en al haar fantastische klanten die ze bedient.

Al sinds 2011 werk ik met de energie van gronding en leer ik van mijn leraren. Sinds 2020 krijg ik meditatieles van een Theravada Boeddhist, een monnik oorspronkelijk uit Birma. Mijn begeleiding in het energiewerk is een combinatie van verschillende Oosterse stromingen die ik afgelopen 11 jaar eigen heb gemaakt. 

hoe gaat het in zijn werk?

Grounds is een groepsprogramma met de warme soulcare community

Na aanmelding krijg je zo snel mogelijk toegang tot de leeromgeving. Iedere week wordt er een nieuwe les met kleine deep dive geupload in een spiritueel levensthema. Gevolgd door instructie om daarna 20 minuten te oefenen. Daarna is het de bedoeling dat je de hele week de opdracht zelfstandig uitvoert. De herhaling is een week te bekijken. In de soulcare community kun je delen waar je tegenaan loopt, of je succes delen of vragen stellen. Vier keer per jaar gaan we de diepte in op de retraitedagen met verschillende thema’s. Dit is zo uniek en vind je echt nergens. Let’s create magic together!

De soulcare community met wekelijkse voicenotes

Iedere woensdag een nieuwe energieles in huddle

4 Retraitedagen 

Positie, authenticiteit en eigen ruimte

Gun jezelf de kracht van vrouwelijk leiderschap 

Een jaar energie-les en retraitedagen
1500 euro excl, of maandelijks 130 euro incl

“Ik weet niet wat ik meemaak! Dit lijkt op zen.”

– Jennifer Segaar

×