Vrouwelijk leiderschap

Van machtsvertoon naar leiderschap in verbinding

Breng verbinding in je leiderschap

en stop vanuit machtsvertoon leiding te geven

E- werkboekje voor bewuste en drukbezette vrouwelijk leiders

Verbinding in plaats van (on)macht

leiderschap is 100% energie

Veel leidinggevende lopen tegen dezelfde problemen aan: Namelijk dat de groep niet volgt, dat er gedoe is, geen samenwerking, geen resultaten. Thuis loop je ook tegen een muur van beperkingen aan omdat het lijkt alsof de positie die je hebt, je niet gegeven wordt.

En je ziet dat het bij een ander wel lukt waardoor je weet dat het mogelijk is.

Het gebruiken van macht is daarom soms de enige manier voor je maar je voelt ook dat het niet is wat je wilt en hoe het op de lange termijn werkt.

In dit e-werkboek ga je leren hoe je een groep integer beinvloedt, je verbinding met de groep maakt en je als vanzelf de juiste richting opgaat samen. Doordat  je vanuit je positie niet hard werkt, authentiek leidt en je ruimte van nature inneemt. Je impact wordt hierdoor enorm groot omdat het voelbaar is dat je invloed natuurlijk is. Hierdoor word je graag gezien en gevolgd als leider.

Wat het voor mijn leiderschap heeft betekent is: Dat ik nu veel meer vertrouw op mijn eigen kracht en me niet zomaar uit het veld laat slaan. Ik zet mijn energie in op de juiste momenten en laat bijvoorbeeld zaken los waar ik geen controle of invloed op heb. Hierdoor ben ik meer in balans en voel ik mij sterk. Dit straal ik ook uit naar anderen die mij vervolgens ook meer zijn gaan vertrouwen.

– Leon ten Brink
Applicatiebeheerder

Vrouwelijk leiderschap: van macht naar verbinding

e-werkboek voor bewuste drukbezette leiders

×