de kracht van Vrouwelijk leiderschap

Online 26-29  februari 20.00 – 21.00

Voor de ondernemende, spirituele vrouw die zich tekort voelt schieten naar haar kinderen, veel te hard werkt in haar bedrijf zonder al teveel resultaat, om te mogen zijn wie ze is, continue getriggerd wordt en veel op wilskracht doet. Zij die de kracht van vrouwelijk leiderschapwilt ervaren zodat ze voelt hoe het is om vanuit verbinding, rust en overgave te ondernemen, op te voeden, te leven, overvloed en succes te ervaren.

Alles staat in verbinding met elkaar en als je de principes toe leert passen van vrouwelijk leiderschap ontwikkel je een diep, verankerd en gegrond bestaan. Je kunt je voorstellen dat het diepe impact heeft op je relatie, en in je moeder,-, ondernemer,- en leiderschap. 

Jij en je kind

Je leeft het voor. Dat is het énige wat je écht kunt doen voor je kinderen

Relatie

Een relatie zonder verbinding is als een trap zonder treden

Energetisch ondernemen

Ondernemen zonder energetische overflowtechnieken, is als dweilen en dan stofzuigen

Leidinggeven/
carrière

Ambities zonder verbinding is als vuur zonder zuurstof, schiet niet echt op…

“Mariska is een wervelstorm aan inzichten, confrontatie en liefde. Ze bundelt vanuit wat ze bij jou ziet, hoort en vooral voelt. Dat is niet voor iedereen geschikt. Want hoe voel je je als je de waarheid ongezouten voorgeschoteld krijgt? Een van de mooiste kadootjes die ik ooit kon ontvangen. Ik heb zelf nauw met haar samengewerkt. Waardoor ik als mens en leider ontzettend ben gegroeid. Mariska is een van de engeltjes die je tegen kan komen waardoor alles transformeert”

– Carolien Karsten
Marketing specialist
carolienkarsten.nl

De ondernemende vrouw

die spiritueel is en die overvloed, rust én succes wilt 

Mijn naam is Mariska van der Hiele, spiritueel lerares, moeder van 3 pubers met een bloeiend bedrijf waarin ik duizenden vrouwen (en mannen) heb begeleid in bovenstaande situaties naar overvloed, rust en suces.

Alles wat ik doe is bezield en vanuit de principes van vrouwelijk leiderschap. En dat leer ik de spirituele, succesvolle en ondernemende vrouw die 9/10 keer kinderen heeft én een relatie. Die ondanks alle drukte en stress wel overvloed, rust en succes wilt. Maar niet meer door hard te werken. Want ze wilt rust. Ze is intuïtief en zet dat in in haar moederschap, onderneming of carriere. Cognitief weet ze het, voelen kan ze, maar ze voelt teveel. En dat brengt vaker overprikkeling en stress dan rust. En dat kan anders

Alles valt of staat met verbinding

Ontdek tijdens free experience hoe je door middel van vrouwelijk leiderschap overflow in je bedrijf kunt aantrekken door energetisch te ondernemen, je kinderen kunt meegeven hoe het is om bij zichzelf te zijn, je relatie weer vuur in te blazen en je droombaan kunt manifesteren.

Allen heb ik zien gebeuren bij honderden cliënten nadat we zijn samen gaan werken

Dat krijg je door te verbinden en te gronden maar als er prikkelende gevoelens of gedachten tussen zitten wil dat niet altijd lukken…daar is een reden voor en leg ik je graag uit in deze free experience masterclass

Ben je erbij?

Het voelt echt alsof we de juiste richting op gegaan met m’n kinderen zijn en dat komt zeker doordat je mij steunt en ik niet de bange moeder meer ben🥰 voel me zo gezegend met dat!! Ik zie zo veel ouders struggelen en hun kinderen verliezen, niet weten wat te doen. En ben zo gezegend dat ik geen bange moeder meer ben door jouw steun en door jou op een ander level sta!

– Femke Putman
Onderwijsassistent

Na 17 jaar huwelijk sliepen we 3/4 jaar apart. Ik wilde niet meer verder. Door jouw begeleiding zijn we 6 jaar later nog steeds samen en sliepen we na de eerste 3 sessies weer samen…eeuwig dankbaar!

– Petra Huisman
Ondernemer

In no-time was ik van het adrenaline gedreven gevoel af waardoor ik drie bedrijven, mijn relatie en moeder kan zijn zoals ik dat wil en écht rust ervaarde. Ik schaalde mijn bedrijven op, zat in no-time vol en had een financiële overflow

– Carolien Vennema
www.vennemaklantrelatie.nl

Free experience

26-29 februari

Online 20.00 – 21.00

×