1:1 mentorship

she who masters connection

Leiderschap vanuit verbinding door je voelende vermogen zodat je vanuit een bedding van vertrouwen leidt als ondernemende vrouw je business, team, groep of klas.

Ervaar dat je nooit meer hard hoeft te werken voor je positie, authenticiteit ademt en je ruimte van nature inneemt. Je impact is enorm omdat je integriteit, verbinding en zuiverheid voelbaar is. Dit leer je nergens anders.

Door meer te verbinden met mijn eigen kern, kon ik weer verbinding maken met mijn motivatie en kon ik veel authentieker en krachtiger ondernemen. Ik kwam lekkerder in mijn vel te zitten en durfde meer te vertrouwen op de uitkomst van de stappen die ik zette. Dit heeft bij gedragen aan de groei en de verviervoudiging van mijn omzet naar een miljoen euro in een paar jaar tijd. Dus dat is wel écht omdat ik de knop omgezet heb naar vertrouwen en zakken. Minder controle, meer overgave en dichter bij mezelf te blijven.

Als impact ondernemer die de wereld wil verbeteren geef je alles en is het moeilijker omdat je vooruit loopt op de grote massa, is er nog niet zoveel vraag en creëer je de markt. Heel veel van mijn energie liet ik uit ambitie en adrenaline komen, daardoor stond ik altijd aan en heb ik ook burn-out ervaring en dat gevoel kwam om de zo veel tijd weer terug. Door energiemanagement zoals het zakken toe te passen heb ik daar veel minder last van. Zo kon ik bijvoorbeeld de offertes die we uitbrachten waar ik eerst spanning over had of iemand het wel zou doen of niet, loslaten waardoor ik steeds terug kon veren naar vertrouwen.

Sinds dit jaar heb ik een volgende grote stap gezet door een nieuwe directeur aan te nemen en ben ik vrij, heb ik tijd voor mezelf en ga ik echt de tijd nemen om te bepalen wat voor bijdrage ik nog meer kan leveren aan een mooiere wereld.

– Joris Heijnen
Oprichter en voormalig CEO
www.greendish.com

Na mn adrenaline gedreven ambities, bad luck en burn-outs zat ik niet lekker in mijn vel, liep mijn leven vooral niet op rolletjes en was mijn kompas defect.
Mariska’s directe aanpak, no nonsens methode en betrokkenheid spreken mij erg aan en zijn heel effectief. Heb veel gelezen en gedaan (therapie, meditatie, yoga enz) om een verbeterde en sterkere versie van mezelf te worden maar miste voor mijn gevoel nog steeds iets van een navigatiesysteem en richting. Door dit traject en met de navigatie tools die Mariska geeft ben ik op de GROEI snelweg en in een flow beland. Heerlijk om zelf weer de regie van je leven in handen te hebben en te weten dat je sterk en goed genoeg ben om obstakels te overwinnen. Zo kon ik mijn bedrijf weer op een rustige manier opbouwen

– Marja H
Salesmanager

Het traject bij Mariska heeft mij ontzettend veel gebracht. Het heeft mij geleerd telkens terug te gaan naar de rust in mezelf. Chaos, onrust… Het is vaak niet van mij, daar ben ik heel erg bewust van geworden. Ik laat mij minder sturen door de buitenwereld. Het heeft mij geleerd ‘te zijn waar je bent’, vertrouwen hebben in een proces en los te laten. Dit alles zorgt voor rust en vertrouwen. Bij mezelf en in mezelf. Als vanzelf word ik hierdoor gezien en gehoord. Ik ben van waarde. Zij heeft mij geholpen de switch te kunnen en durven maken naar de rust in mezelf. Zonder label of sticker; je wordt niet veroordeeld. Je mag er zijn, zoals je bent. Van Mariska heeft mij geleerd mijn plek in te nemen. Dit heeft niet alleen mijn leven verrijkt, maar werkt door in mijn hele gezin en carriëre

– Suzanne ten Brink
Jurist

Als het goed is:

Ben je ondernemer, leidinggevende of sta je voor een groep of klas

Ben je gewend om veel op wilskracht, macht, adrenaline en het daardoor vanuit je hoofd te doen

Merk je dat de manieren en technieken niet meer werken zoals voorheen

Is je invloed daardoor verminderd en grijp je eerder naar macht

Ben je aan t dubben over beslissingen, stel je ze uit of kom je er op terug

Sta je altijd aan waardoor je in je hoofd zit, je niet meer uit gaat en je onrust voelt in je lichaam

Heb je ongelooflijk vuur van verlangen, heb je een waardevolle ondernemende geest en wil je dolgraag resultaat

Maar zie je dat het resultaat achterblijft

Neem je nog te vaak de verantwoordelijkheid en doe je het zelf wel

Grijp je vaak nog naar macht en autoriteit zodat ze meebewegen.

Je weet dat je invloed groter kan zijn zonder die macht en autoriteit maar weet je niet hoe

Kan het altijd beter en zet je je wilskracht in maar je bent moe van het “vechten”

Kom je thuis en ook daar ben je enthousiast en beweegt niemand mee en voel je je net zo machteloos als op het werk

Begin je aan jezelf te twijfelen terwijl je heel goed weet dat je iets niet ziet, je weet dat je er persoonlijk werk voor moet doen om het eruit te laten komen. 

Heeft goud in handen en wil dit echt geven & ontvangen

Als je dit herkent, is het voor mij duidelijk dat ik je kan helpen om je leiderschapskwaliteiten te vergroten en te leren hoe je dat doet.

Lees verder, zodat je zeker weet: Ik wil dit aangaan met jou en van je leren.

“Waar ik van kind al van droomde is nu uitgekomen. Mijn leiderschap is next level doordat ik kan kiezen om vanuit authenticiteit te leven en daardoor puurheid. Ik heb mezelf toestemming gegeven om oprecht genoeg van mezelf te houden en dat uit te dragen. Dat is terug te zien in mijn business want mijn bedrijf is next level gegaan. Ik geef nu interviews, ga samenwerkingen aan, betreed podiums en geef presentaties aan bedrijven en leef van mijn bedrijf”

– Ingrid van den Bogaert
Hormoon & gezondheidsexpert
www.ingridvandenbogaert.nl

“Door met behulp van Mariska te leren vertrouwen op de leiding die uit kalmte en rust voortkomt, draaide ik in september al de omzet van het jaar ervoor!. Mariska is echt de go-to person als het gaat om leiderschap in je bedrijf en je persoonlijke leven. Voor eeuwig ben ik je dankbaar ♥️

– Marleen van Etten
CEO van Natural hair company
www.naturalhaircompany.nl

Ik voel elke dag mijn intuïtie sterker worden, zo bijzonder om met jou samen te werken. Door jouw coaching groei ik als ondernemer, als moeder en als vrouw. Heel veel rust heb ik. Qua geld weet ik als ik nu gewoon paar maanden niks doe dat het allemaal goed komt. Dat geeft mij zoveel voldoening en rust. De diepere verbinding met mezelf is magisch?Ben zo blij dat jij op mijn pad bent gekomen.

– Carolien Vennema – businesscoach
Eigenaar van 2 bedrijven
www.carolienvennema.nl
www.vennemaklantrelatie.nl

Vergeet alles wat je hebt geleerd over leiderschap

ga de verbinding écht aan en leidt op een natuurlijke wijze

Van teamleider tot CEO tot ondernemer tot ouders tot docent tot psychologe tot arts volg(d)en het mentorship.

Een groep voelt of een leider van binnen naar buiten werkt. Of er van nature positie, authenticiteit en eigen ruimte is. De impact is enorm wanneer dat zo is en dat is terug te zien in de resultaten. Want:
– waarom volgt een groep of juist niet.
– Waarom werkt de invloed van een leider wel of juist niet.
– Waarom is iemand wel of niet succesvol.

Door te leren hoe groepsenergie werkt, 3 essentiële elementen te ontwikkelen én er blijvend verbinding mee te maken is je invloed natuurlijk en heel krachtig en dat wordt gevoeld.

Na meer dan 3700+ 1:1 sessies individueel en in een groep is mijn voelende vermogen heel sterk ontwikkeld en werd mij iets heel erg duidelijk: Alle groepsdynamieken, leiderschapsproblematiek én kwaliteiten zit hem in 3 essentiële thema’s en als die thema’s doorleefd en toegepast worden gaat leiderschap next level waardoor je van nature gevolgd wordt

“Leiderschap werkt van binnen naar buiten en niet andersom”

Souldriven action leader

De  leiders met de grote visie. Die eraan toe zijn om te leiden op een natuurlijke manier vanuit verbinding. 

Die écht willen leren hoe groepsenergie werkt en hoe je daar invloed op hebt.

Die beslissingen nemen vanuit kalmte en overzicht. Zij: de pioniers. Zijn de next leaders die hun team empoweren door in verbinding te zijn met zichzelf vanuit het voelende vermogen. Verbonden met zichzelf en hun team

Zij die vooroplopen en beseffen als geen ander dat persoonlijk belang ondergeschikt is aan het belang van het bedrijf en het geheel. Integriteit hoog in het vaandel hebben staan.

Een brandend vuur van verlangen hebben, een ontzettend sterke wil, all-in gaan en doorgaan totdat het lukt. Met je gedrevenheid. Je passie. Je grote draagkracht. Ondernemende en innovatieve kwaliteiten krijg je veel voor elkaar. Verandering vind je leuk vanwege de nieuwe kansen die gecreëerd worden waardoor je bedrijf of organisatie meebeweegt. Je doet het.

Je bent zelfstandig, onafhankelijk, sterk, doet meer dan de rest of dat nu thuis is of on the job. Niet omdat je het wilt maar juist omdat je het ziet. Omdat je snel denkt en schakelt met de ander altijd in jouw gedachte.

Het is tijd om next level te gaan met je leiderschap!


Visie

Kalmte en overzicht

Verbinding en gronding

Integriteit

Sterke wil

Draagkracht

Zelfstandig

Next level

JE POSITIE

Vrouwelijk leiderschap gaat over het op een hele natuurlijke manier innemen van je plek als leider zonder dat je er hard voor hoeft te werken of verdienen.

“Happily ever after is not a fairy tale, it is a choice”

VOELEN

Je voelende vermogen ontwikkelen is essentieel om vanuit een plek van authenticiteit en draagkracht te leiden. Hoe anders kun je je authenticiteit uitdragen?

“A business absolutely devoted to service will have peace bringing profits”

EIGEN RUIMTE

Jouw eigen ruimte bepaalt hoeveel impact én hoe krachtig jouw leiderschap is. Vanuit deze plek wordt je van nature gevolgd. Of het nu je kinderen zijn, je groep of je team.

“Empowered leaders empower others”

Learning to be calm
when you are disrespected
is no superpower

it is leadership

“Bizar wat er met mijn team is gebeurd afgelopen jaar. Van losse individuen naar een goed draaiend team die samenwerkt. Ik heb daardoor een goeie opslag gekregen en het moodboard wat ik moest maken aan het begin van het traject over angsten heb ik volledig weggegooid omdat ik vanuit geen enkele angst meer leef. Ik zou nooit meer terug willen naar de oude Lianne die ik was. Ik ben echt helemaal gelukkig en blij met wie ik nu ben”

– Lianne de Haan
Manager

“Wat mij het meest is bijgebleven is dat ik geen slachtoffer ben. Dat heeft mijn hele leven en visie veranderd, waardoor ik nu afstand neem en met een adelaarsvisie naar mijn bedrijf kan kijken. Aansturen van personeel gaat daardoor zoveel gemoedelijker waardoor er écht verbinding ontstaat”

– Wanda van der Lee
Eigenaresse
www.voegmortel.nl

“Mariska is een wervelstorm aan inzichten, confrontatie en liefde. Ze bundelt vanuit wat ze bij jou ziet, hoort en vooral voelt. Dat is niet voor iedereen geschikt. Want hoe voe je je als je de waarheid ongezouten voorgeschoteld krijgt? Een van de mooiste kadootjes die ik ooit kon ontvangen. Ik heb zelf nauw met haar samengewerkt. Waardoor ik als mens en leider ontzettend ben gegroeid. Mariska is een van de engeltjes die je tegen kan komen waardoor alles transformeert”

– Carolien Karsten
Brand director en eigenaresse
www.carolienkarsten.nl

Het Mentorship

Waarom Mariska

Mijn invoelende en voelende vermogen heb ik samen met mijn spiritueel leraren in 11 jaar tijd ontwikkeld tot een heel erg verfijnd instrument. Alle kennis, ervaring over leiderschap komt voort uit Westerse en Oosterse zienswijzen die ik dagelijks toepas voor mezelf, mijn kinderen en mijn klanten. Van mijn spiritueel leraren heb ik alles geleerd over hoe groot de invloed van energie is en hoe je deze kunt reguleren in een groep en 1:1.

In het Westen is het zó normaal om het denkende vermogen voorrang te geven en vanuit daar te leiden op persoonlijk en zakelijk vlak. In het Oosten draait het om ervaren, voelen en vervulling. En deze combinatie is goud waard.

Mijn begeleiding is door mijn invoelende vermogen direct, krachtig doch zacht. Het fundament komt voort uit jarenlange teachings van Oosterse en Westerse spirituele leraren en hun zienswijzen waar ik mijn ervaring in mijn bedrijf mee heb gecombineerd.

Our deepest fear is not that we are inadequate. 

Our deepest fear is that we are powerful beyond measure

Vrouwelijk Leiderschap

Dit ga je toepassen

Bewustzijn door psycho- educatie

Kennis is macht zeggen ze en in dit geval is dat ook zo. Tijdens de 1:1 dag en de daaropvolgende sessies is educatie over hoe de geest, het lichaam, de emoties en de ziel invloed hebben op jouw leiderschap en wat je kunt doen om dat te versterken, standaard. Hoe meer je begrijpt van wat er gebeurt in je systeem, hoe meer regie je kunt nemen.

(Vrouwelijke) energie

Aandachtstraining is een essentieel onderdeel van dit traject en van je vrouwelijk leiderschap. Niet alleen zal je focus en productiviteit verhogen maar de diepe verbinding met je vrouwelijke energie zorgt voor een flow waardoor je niet meer hard hoeft te werken.  Je heb je regie over je verbinding van waaruit het vele malen makkelijker wordt om van wilskracht naar verbinding te groeien

Groepsenergie

Door te leren hoe je met de groep, klas of team verbinding maakt vanuit de vrouwelijk leiderschapstechnieken leer je integriteit, zuiverheid en verbinding uit te dragen. En dat is voelbaar voor eenieder die jij leidt.

Je positie

Positie die vanuit verbinding komt voelt natuurlijk aan. Door te onderzoeken wat en hoe jouw plek nu is wat er nodig is om hem te nemen versterken we je positie. Alle beperkingen ruim ik op met mijn energetische technieken en jij je positie heel natuurlijk inneemt.

Authenticiteit

Als team, groep of klas is er niks prettigers dan het volgen van een vrouw die zichzelf is en authenticiteit ademt. Dit is wat je bereikt wanneer je je bewustzijn en daarmee je voelende vermogen hoog-ontwikkeld. Door bovenstaande stappen zal dit een feit zijn.

Ruimte innemen

Eigen ruimte is cruciaal. Als een leidinggevende die niet voelt, zal die macht moeten gebruiken om ook maar iets te bereiken. Door te zien hoeveel en welke ruimte jij nu inneemt neemt de natuurlijke authoriteit zonder machtsmisbruik toe waardoor authenticiteit gevoeld en gevolgd wordt.

Mariska heeft mij geleerd om heel dicht bij mezelf te blijven en zo veel krachtiger in mijn relatie te staan, mijn gezondheid verbetert én mijn business laten groeien in enkele maanden door veel meer op mijn gevoel te varen. Nu gaat het als vanzelf en trek ik klanten aan die bij mij passen en waardoor ik er van kan leven

 

– Ingrid van den Bogaert
Eigenaresse
www.ingridvandenbogaert.nl

Over Mariska van der Hiele

Je kunt iemand daar brengen waar je zelf bent

134 1:1 mentorship cliënten, 11 retreats, 3700+ 1:1 sessies en 7 online programma’s.

Mariska van der Hiele uit 1981, moeder van drie pubers, 22 jaar ondernemer  is een doorgewinterde docent en spiritueel leiderschapsmentor door 11 jaar aan ervaring in het begeleiden van haar cliënten 1:1 en in groepen in hun persoonlijke en zakelijk leiderschapskwaliteiten. 

“Door alle sessies en groepen die ik heb geleid was het heel duidelijk dat ALLE antwoorden op groepsdynamieken en leiderschap in drie grote levensthema’s aanwezig zijn. En door mijn cliënten te begeleiden in hun persoonlijke en zakelijke proces was succes een natuurlijk gevolg”.

Ze is een meester in het doorzien van de belemmeringen, en het teachen van de technieken die ervoor zorgen dat jouw leiderschap van binnen naar buiten uitstraalt. Dankzij jaren teachings van verschillende spiritueel leraren heeft zij Oosterse en Westerse wijsheden en kennis geïmplementeerd en draagt het uit.

“Ik vind het ontzettend belangrijk dat ik voorleef wat ik uitdraag. Voor mij is dit leiderschap. Je visie helder hebben en die uitdragen. Dat leidt keer op keer naar een zuiverheid in wat ik doe waardoor ik mijn cliënten empower en vanuit een diepe verbinding met zichzelf naar hun next level van leiderschap breng”

 

Bij Mariska voel je meteen thuis. Ze is eerlijk en oprecht. Recht doorzee en zegt wat er is. Ze praat niet met je mee maar zegt waar het op staat en prikt meteen door je heen. Heerlijk! Meteen to the point! Het is echt waar een kadootje als je klaar bent. In een korte tijd voelt het als of je een mega sprong maakt in je eigen lijf en mind. We gaan niet zweven maar heerlijk met beide benen op de grond maar veel liefdevoller naar de hele wereld maar vooral weer naar mezelf.

Dank je wel lieve Mariska dat ik je op me pad bent gekomen

– Grieteke van Bennekom

Ik vluchtte van huis, wilde er liever niet dan wel zijn en voelde mij een waardeloze moeder, partner en vriendin. En nu? Heerst er rust in ons gezin en ben ik er meer dan graag. Ik moeder op een manier waar ik alleen maar van kon dromen! Door wat ik van Mariska leerde over leiderschap ben ik zo dicht bij mijzelf gekomen dat ik de meest fantastische werkopdrachten krijg. Soms knijp ik mezelf maar dit is gewoon mijn dialy life. In plaats van aanpassen naar alles en iedereen neem ik nu de leiding. Dat maakt het grote verschil, zowel in mijn gezin als mijn bedrijf. Door beslissingen te nemen en te leven vanuit leiderschap is het enorme energielek gedicht en leef ik mijn droom!

– Marjolein
Personal Assistent
Ondernemer

Jij hebt al die tijd geloof en vertrouwen in me gehad. Zonder oordeel en veroordeling. Jij geloofde in mij. Door jou durf ik hier letterlijk in het nu te zijn, te kiezen voor mezelf, en vind het mezelf waard om een liefdevol leven te leiden. Door jou durf ik weer te verlangen en dromen te hebben. Jij bent zo’n gigantische “dot” in mijn leven als ik later terugkijk en bedenk waar en wanneer omslag in mijn leven is gekomen is dat het moment dat ik persoonlijk leiderschap ontwikkelde. Door jou geloof ik dat het mogelijk is een ander leven te hebben dan waar ik al die jaren in vast heb gezeten. 

– Natascha v. I.

Lead 

master your connection

Full focus op je vrouwelijk leiderschap voor één jaar

Na het mentorship

N

Weet je wat écht verbinding is en kun je het zelf toepassen

N

Is je voelende en invoelende vermogen de basis van waaruit je leiding geeft

N

Weet je hoe je een groep integer beïnvloedt zodat er wél resultaat ontstaat

N

Hoe je verbinding met de groep maakt

N

Hoe je samen de juiste kant op beweegt

N

Heb je positie zonder er hard voor te werken of het te verdienen

N

Ben je authentiek doordat je weet hoe je dicht bij jezelf blijft

N

Neem je je eigen ruimte in waardoor je impact en invloed vele malen groter is

N

Neem je beslissingen waar je niet meer op terug hoeft te komen, dub je er niet meer over en stel je ze niet meer uit

N

Voel je haarfijn aan wat je aan wie kunt delegeren

N

Creëer je een fijne relatie met je team waardoor er vertrouwen groeit

N

Groeit je team naar elkaar toe of werkt samen

N

Ervaar je rust thuis rust en gaan ze mee in je enthousiasme 

N

Werk je relaxed en zeer productief

N

Zijn je beslissingen zuiver omdat je niet twijfelt

N

Verzet je bergen werk zonder hard te werken

N

Behaal jij resultaat met je groep, klas of team

Het mentorship 1 jaar

Eenmalig 2700 euro excl

of

Payment plan mogelijk

N

Kickoff 2 uur 1:1 live of online

N

11 x 1:1 sessie van een half uur

N

Soulcare community

N

Grounds: Wekelijkse energielessen

N

Leeromgeving met basisoefeningen

N

4 x groeps retraitedag (tot juli 2024) (En!, nergens leer je zoveel als in een groep, nergens!) 

Bonus

N

Overvloedstraining

All in

Van €4997 ex btw
Nu met €1197 voordeel

Voor:
Eenmalig 3800 euro
Of
12 x 330 euro
incl btw
N

1 x ENLIGHTS twv €1500

N

Mentorship twv €2700

N

1 x VIPdag van 4 uur twv €699

Tussen de sessies door de mogelijkheid om vragen te stellen (op ma t/m do), zodat je snel weer op weg bent geholpen en niet zelf hoeft aan te modderen.

Bonus

N

Overvloedstraining

STAP 1

Zodra je ‘JA’ zegt ontvang je een welkomsmail met daarin ALLE informatie die je nodig hebt.

STAP 2

We plannen de eerste live trainingsdag in. Dit kan live of online.

STAP 3

Lets go next level!

Mariska is al jaren mijn energetisch coach, ben nog steeds niet iets tegen gekomen wat in de buurt komt.

– Jasmijn Hendriksen
Coach en eigenaresse
www.instagram.com/dande.lionhealing

het mentorship is voor jou als je:

N

Je een leidinggevende rol hebt of ondernemer bent

N

Je open staat voor een compleet andere leiderschapstraining

N

Next level wilt als leider (ik beloof je dat je deze training nergens anders zult ervaren)

N

Je bereid bent om volle commitment te geven voor 6 maanden aan jouw proces

N

Het advies van geen alcohol, psychedelica of ander drugs wilt navolgen tijdens het mentorship

N

De oefeningen en daarmee jezelf serieus neemt

N

Vanuit verbinding en gronding wilt leiden.

het traject is niet voor jou als je:

N

Spiritualiteit zweverig vindt.

N

Liever macht en autoriteit gebruikt om leiding te geven

N

Als je quick fix oplossingen wilt voor je team of project

N

Een gangbare leiderschapstraining verwacht

N

Een businesscoach verwacht

N

Niet van meditatie houdt. 

N

Wel van wonderen houdt maar niet wilt voelen wat er in jou leeft. 

Ik voel zoveel opluchting. Ik kan nu in gesprek met mijn partner in plaats van dat het een strijd wordt. Ik ben zó blij, want even dacht ik zelfs dat uit elkaar gaan de enige manier was. Wat nog mooier is? Ik geloof helemaal in mezelf. Ik ben de moeder voor mijn vier kinderen die ik zo graag wilde zijn. En! Eindelijk komt mijn bedrijf van de grond en ga ik moeders helpen: mijn mooiste zielsmissie leven.

– Esther Valstrik
Moeder van 4

Veel gestelde vragen

Lees nog even dit

Ik voel een volle ja maar vind de investering spannend

Heel eerlijk? Het is jouw beslissing. Persoonlijk vind ik het duurder om met je gezondheid, omzet of je kwaliteiten als leidinggevende te betalen. Als jij dagelijks stress ervaart draagt het bij, aan meer van het oude. Het proces is hier al begonnen. De training is niet zomaar een training. Heel graag wil ik dat je die volledige ‘JA’ voelt zodat je ook de commitment aangaat. Dit proces zorgt dat je verbinding maakt met de persoon die next level gaat. Die haar of zijn leiderschap of bedrijf gaat leiden op een natuurlijke wijze. Die het zichzelf gunt om next level te gaan. Het is heel natuurlijk dat er een beetje weerstand zit. Je gaat deze investering terugverdienen doordat jij alle blokkades opruimt die tussen jou en je leiderschap en daardoor een samenwerkend team en thuisfront instaat. Je gaat aan de slag met je leiderschap waardoor je team of groep gaat verbinden, samenwerken, effectiever gaat werken. Zelf investeer ik continue in mijzelf, mijn gezondheid en mijn bedrijf en dat betaalt zich altijd uit. Voel je alsnog vrij om een telefoongesprek in te plannen om te kijken waar de spanning écht zit en of dit helemaal bij je past

Geef je ook teamtrainingen?

Jazeker door dagtrainingen op maat te bieden

Is dit ook voor mij als ik een starterde ondernemer ben?

Zéker als je starter bent. Als jouw bedrijf gaat groeien hoef je jezelf niet meer tegen te houden omdat je bang bent dat het mss te druk wordt en je het niet aankunt. Je hebt de kunst van vrouwelijk leiderschap gemasterd waardoor je regie hebt over jouw energie, je business en omzet

Hoeveel tijd kost het mij?

Als je je leiderschap wilt trainen en waarborgen heb je per week zeker 5 uur te oefenen

Kan ik het hele jaar door instappen?

Ja

Kan het mentorship ook naast mijn businesscoachingstraject?

Jazeker! Leiderschap als vrouw heb je te nemen in je business. Doe je dat niet, wie neemt dan de leiding waardoor je omzet genereert?

Kan ik vragen stellen tijdens het traject?

Ja, tussen de sessies door kun je van ma-do vragen stellen

Kan ik ook bij jou terecht voor businesscoaching?

Na 4 bedrijven opbouwen en jarenlang werken met ondernemers weet ik dat de energie die je onder je bedrijf, je sales en strategie hebt, belangrijkste is. Naast de businessenergetics ben ik een hele goede sparringpartner en dat kun je altijd met me doen in de 1:1.

Kan ik of mijn werkgever dit aftrekken als zakelijke kosten

Het mentorship is gericht om je zakelijk succes te versnellen, te vergroten en te verdiepen als leidinggevende door leiderschapstraining. We gaan hier in op de kwaliteiten van je leiderschap zodat je je team of business next level kunt helpen groeien

Het werken met Mariska heeft mij binnen 1 jaar vanuit een put tot helemaal mijzelf standvastig in de schoenen gekregen. Ik heb de regie over mijn eigen lijf, leven en werk genomen. Mariska brengt enorm veel liefde, warmte en kennis. De dankbaarheid hiervoor is met geen pen te beschrijven.

– Regina Beukeveld

×