Zichtbaar zijn zonder angst

Van schaarste naar overvloed

Kom van je angst voor zichtbaarheid af

en creëer overvloed door de kracht van gronding

Online mastertraining 14 september 2023 9.00 en/of 19.30

Zichtbaar en overvloed

stabiele overflow is 100% de energie van gronding

Nadat ik huilend wegreed bij een netwerkbijeenkomst omdat ik moest pitchen en ik keihard bevroor besloot ik dit proces online te gaan delen. Dat bracht zoveel teweeg zowel bij anderen als bij mezelf, dat ik wist: “dit heb ik te gaan ownen, niet alleen voor mezelf maar ook voor de ander”.

Ik besloot om de mastertraining te geven in hoe je zonder angst zichtbaar wordt en bent. Zodat je overvloed aantrekt, zekerheid voelt, bezieling en verbinding voelt en naar buiten kunt gaan treden met je kwaliteiten en talenten.

Fijn dat je er bent. Eén van de allergrootste blokkades bij ondernemende vrouwen is zichtbaarheid. Aanwezig zijn, dan weer niet, haperen bij je pitch, uberhaubt geen pitch, niet naar buiten komen met je waarde en wat je te delen hebt. Je team waar gedoe in is, je kind die teveel van je vraagt, je partner die te weinig, te veel, te schaars te beperkend of te beschermend is.. Er zijn honderden redenen om niet naar buiten te komen met dat wat jou uniek maakt. Om jezelf te laten zien. Om zichtbaar te zijn met je talenten en kwaliteiten.

En dat houdt je overvloed in grote mate tegen.

Deze mastertraining is een interactieve workshop via zoom waarbij ik live ga delen hoe je van je angst afkomt, wat je moet doen en hoe je dat doet. Wanneer je dat wenst kun je ook live gementord worden zodat je meteen verder kunt en trouw wordt aan jezelf. Je energie weer gaat stromen en als je die deurtjes opent op een veilige manier kun je er ook (weer) zijn voor je klanten, kinderen en partner. Je ervaart rust en daardoor ben je in staat om overvloed te ontvangen, omdat je geeft en ontvangt vanuit bezieling in plaats van wilskracht.

Ben je erbij?

Je bent nodig

Zichtbaarheid de mastertraining

online mastertraining 14 september 9.00 of 19.30

×