SPINN-OFF ENLIGHTS 

Onvermijdelijke groei van je business

Gun jezelf deze ervaring van de ENLIGHTS Spinn-Off

en zet de groei in van je bedrijf met je eigenwaarde

3 dagen online deep dive
197 euro excl

Je bedrijf loopt niet?

Je hebt een gebrek aan eigenwaarde

Je bent ondernemer of je bent het niet; Als er een probleem is, is schakelen naar de oplossing het eerste wat je doet. De vuurkracht waarmee de oplossing uitgevoerd wordt, is als een raket die opstijgt. Je gaat “aan”, regelt de oplossing, klant blij, jij blij. Je krijgt veel voor elkaar op deze energie en wil deze energie niet kwijt. Totdat er problemen ontstaan die je niet zomaar op kunt lossen. Problemen met klanten die jij van jou maakt. Grenzen die niet helder zijn. Je laadt niet meer op, snauwt tegen de kinderen waardoor schuldgevoel, twijfel, onzekerheid en angst standaard zijn. En zit savonds uitbelust op de bank. Je saboteert je eigen succes want straks ben ik overweldigt of kan ik geen balans meer ervaren. De angst voor afwijzing en zichtbaarheid neemt toe door de klappen die je hebt ontvangen. Er móet wat gebeuren. NU!

Welkom bij de Spinn-off van Enlights

“Ik wist niet dat eigenwaarde en eigen ruimte zo een grote impact hebben op mijn bedrijf! Ik kan dat nu heel goed voelen”

– Sylvia

In je business is het 80% psychologie en 20% strategie

Ik geloof dat het 100% energie is

Enlights spinn-off

Next level empowerment van je eigenwaarde

Jij wilt de onvermijdelijke groei van je bedrijf terwijl je ontspannen bent. Je kunt nu al voelen wat er met jou, je kinderen én je bedrijf gebeurt als jouw bedrijf door je eigenwaarde next level gaat.  Je weet dat je dit niet gaat leren van de mensen om je heen anders was je er nu al. Je wilt je eigen succes niet meer saboteren, je wilt kunnen voelen dat er twijfel zit én het met dezelfde vuurkracht verbranden als waarmee je voorheen je bedrijf opbouwde. Je wilt een goedlopend bedrijf met een gezonde energie eronder.
Je gaat deze drie dagen ervaren wat er gebeurt als je dicht bij jezelf kunt blijven, grenzen helder voelt, je energieveld schoon is en gevuld is met eigenwaarde.
De basis van je business die next level gaat vanuit eigenwaarde. Eigenwaarde verkrijg je door te gronden. Echt gronden leer je hier.

“Mijn bedrijf is in een versnelling gekomen doordat ik niet meer terugdeins.”

– Debora

Hoe ik dit heb geleerd

Wat zorgde voor onvermijdelijke groei van mijn business

Mijn grootste verlangen was om mijn business op te bouwen en deed dat met al het vuur in me wat ik had. Dat zorgde voor een goedlopend bedrijf wat superfijn was.

Echter dat vuur verbrandde op den duur meer energie dan dat het opleverde. Ik kon moeilijk stoppen met werken, snauwde tegen de kinderen en werkte veel en hard.  Ik lag savonds moe en uitgeput op de bank, kon er niet zijn voor mijn kinderen zoals ik wilde of wat zij nodig hadden. Dag in, dag uit ging ik zo door omdat ik geloofde dat ik hard en veel moest werken om succesvol te zijn. Dat je je 97% van de tijd gejaagd, onzeker en twijfelend voelt en van daaruit je business opbouwt. Ik hoor ook écht heel vaak ondernemers zeggen: “maar ik wil deze energie niet kwijt!, want ik ga er zo lekker op”. Ook al herkennen ze het opbranden.

Dat móest anders.
Ik ontdekte de techniek om je eigenwaarde te ervaren. Plus technieken waarmee ik ongelooflijk veel kracht opbouw om die eigenwaarde te waarborgen. Het zelfvertrouwen wat je voelt en op die manier je business op te bouwen is onbetaalbaar. Je omzet stijgt want je klanten weten dat je waardevol bent. Je grenzen zijn helder want je voelt ze, je hoofd is kalm en je behoudt je vuur verdeeld over de dag. Ook voor je kinderen zodat je zelfrespect ontwikkeld ipv afwijzing. Beslissingen nemen gaat zonder twijfel. Onzekerheid is vervangen door zekerheid. En angst voor zichtbaarheid is “dit ben ík”. Mijn energieniveau blijft op pijl waardoor ik ook vuur voor mijn kinderen overheb en niet alles verbrand.

Dit is eigenwaarde.

Al sinds 2011 werk ik met de energie van gronding en daarmee van eigenwaarde en leer ik van mijn leraren. Mijn begeleiding in het energiewerk is een combinatie van verschillende Oosterse stromingen die ik afgelopen 11 jaar eigen heb gemaakt.

hoe gaat het in zijn werk?

Deze spinn-off enlights, een deep dive in eigenwaarde, is een voorproefje van enlights. Dat betekent overigens niet dat je verplicht ben in ENLIGHTS te stappen.

We ontmoeten elkaar online via zoom en daar gaan we:

Dag 1 ga je je energieveld goed schoonmaken
Dag 2 ga je je energie veld schoonmaken én opvullen met eigenwaarde
Dag 3 Herhaling dag 1 en 2 en leer je contact te maken met het energieveld van je business
Je gaat vanuit eigenwaarde de fundering van je bedrijf leggen om vervolgens in te tunen op je business zodat je weet wat de volgende stap is. Ik vertel je alvast dat dit écht helemaal geweldig gaat worden!

Zorg dat je 5 minuten van tevoren aanwezig bent en we op tijd kunnen starten. Tijdens deze trainingen zijn er een paar minuten pauze om je kind te knuffelen, te plassen of thee te zetten. Zorg dat je een lekker plekje hebt eventueel pen en papier en een headset. Dat zorgt voor de beste kwaliteit met je microfoon.

Drie dagen online deep diven

1, 2 en 3 februari van 10.00 – 12.00 (kan uitlopen)

Replay beschikbaar

Gun jezelf deze ervaring van de spinn-off

en zet de groei in van je bedrijf met je eigenwaarde

 

Drie dagen online deep diven
197 euro excl

“Ik weet niet wat ik meemaak! Ik kan zo dicht bij mezelf blijven zodat ik makkelijk beslissingen neem in mijn bedrijf “

– Anoek

×